Videolla: Microsoftin sovelluslaboratorio ja Ovi Storen käyttökokemuksen parjausta

5
Markus Lehtiniitty

Videolla: Microsoftin sovelluslaboratorio ja Ovi Storen käyttökokemuksen parjausta
Jokapäiväisessä videonostojuttusarjassamme on tänään rattoisana sunnuntainapäivänä vuorossa puhelinten sovelluskauppoja epäsuorasti ruotivat kaksi videota. Toinen videoista on Microsoftin markkinointivideo, jolla on tarkoitus tölviä Applea. Toisella, The Really Mobile Projectin, videolla puolestaan kuvaillaan Nokian Ovi Storen käyttökokemusta piirretyn keskustelun voimalla.

Kummassakaan videossa ei nähdä sovelluskauppoja varsinaisesti tositoimissa, mutta kumpikin video kertoo paljon mobiileista sovelluskaupoista. Ovi Store on ollut käytössä toukokuusta asti, kun taas Microsoft toi oman Windows Marketplace for mobilensa esille Windows Mobile 6.5:n myötä 6. lokakuuta.



Microsoftin videon kohteena on Applen App Store, jonka sovellusten hyväksyntäprosessi on nostattanut paljon polemiikkia. Monia hyödyllisiä sovelluksia on kaupasta torjuttu, kun taas täysin hyödyttömiä sovelluksia App Storesta löytyy tonnikaupalla. Videolla kaksi Microsoftin fiktiivisessä App Labissä työskentelevää henkilöä esittelevät hylättyjä, täysin järjettömiä sovelluksia.

Ovi Storea käsittelevällä videolla kuvaillaan Ovi Storen joskus varsin rasittavan heikkoa käyttökokemusta. Videon herra haluaisi ostaa Twitter-sovellus Gravityn, mutta sen sijaan hänelle tarjoillaan vain Hannah Montana -näytönsäästäjää...





Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
xbax (vahvistamaton)

1

Hah hah, aika pahoja, varsinkin tuo Ovi Store -video. ;) Tarjonta on kyllä täyttä shittiä.

Vastaa
kikuu
kikuu

3

Microsoftilla ei ole kyllä paljoa varaa sanoa mitään negatiivistä muiden käyttökokemuksista ;)


Ihan hauskoja silti.

Vastaa
Superi79
Superi79

4

Voi kun olis joku tapa filtteröidä App Storesta ne kaikki pieruohjelmat ja vastaavat pois, joiden idea on lähinnä joku kuvatiedosto ja siihen yhdistetty ääni. Usein vitsi ei ole edes niin hauska, että olisi ilmaisen lataamisen väärtti. Viimeaikoina on alkanut yleistymään myös ohjelmat, jotka ovat selvästi väärässä kategoriassa ja tarkoituksellisesti, jotta näkyisi esim top-listoilla. Kategorioitakin voisi olla reilu läjä lisää. Nyt ainoastaan pelit on lajiteltu alalajeihin. Viime päivityksissä App Storeen on tehty hyviä muutoksia, mutta rankempia tarvittaisiin, koska ohjelmien määrä on paisunut jo hieman hankalaksi.

Vastaa
Puppek
Puppek

5

Heh. Tuo Ovi Store video on juuri sitä mitä ajattelin kun ekaa kertaa sinne menin. "Would you like to download Hanna Montana screensaver?" -"FUUUUUUUUU!!!"

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.