Sony Ericsson paljasti vihdoin XPERIA Pureness -erikoispuhelimensa tekniset tiedot

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson paljasti vihdoin XPERIA Pureness -erikoispuhelimensa tekniset tiedot
Sony Ericsson on kertonut tulossa olevasta XPERIA Pureness -tyylipuhelimestaan virallisestikin jo useampaan otteeseen. Puhelimen tarkemmista ominaisuuksista ei kuitenkaan aiemmin ole saatu kuulla virallisia tietoja, mutta nyt Sony Ericsson on tuonut XPERIA Purenessin tekniset tiedot esiin verkkosivuillaan.

Mitään huikeita ominaisuuksia ei XPERIA Pureness tarjoa, mutta ennakko-odotuksiin nähden se on jopa yllättävänkin hyvin varusteltu. Sony Ericsson markkinoi uutuuttaan yksinkertaisena tyylipuhelimena "soita, tekstaa, aika" -lauseen avulla. Erityisen kiinnostavanhan puhelimesta tekee sen läpinäkyvä näyttö.

XPERIA Purenessilla kuitenkin luonnistuvat myös jotkin muutkin toiminnot vain pelkkien puheluiden ja tekstiviestien ohella. Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa NetFrontin internetselain, Java-tuki, MMS-multimediaviestit, sähköposti Microsoft Exchange ActiveSync -tuella, musiikki- ja videosoittimet, TrackID-musiikintunnistuspalvelu, FM-radio, stereo-Bluetooth-yhteys sekä perinteiset ajanhallintasovellukset.



Sisäistä tallennusmuistia Sony Ericsson kertoo XPERIA Purenessin tarjoavan 88 megatavua, minkä lisäksi mukana on Memory Stick Micro (M2) -muistikorttipaikka - mukana toimitetaan kahden gigatavun kortti. XPERIA Pureness tukee neljää GSM-taajuutta (850/900/1800/1900 MHz) ja 2100 megahertsin 3G/WCDMA-taajuutta sekä GPRS-, EDGE- ja HSPA-datayhteyksiä.

XPERIA Purenessin mitat ovat 102 x 43 x 13 millimetriä ja painoa puhelimella on vain 70 grammaa. Valmiusaikaa uutuudelle luvataan 350 tuntia ja puheaikaa GSM-verkossa 8,5 tuntia ja 3G-verkossa 3,5 tuntia.

Puhelimen näytön teknisiksi tiedoiksi Sony Ericsson kertoo TFT-tekniikan, 240x320 pikselin tarkkuuden sekä 262 144 värin tuen.

Itse puhelimen ohella Sony Ericsson on paketoinut samaan yhteyteen monista luksuspuhelimista tuttuun tyyliin myös palvelupaketin, joka Sony Ericssonin osalta tunnetaan Pureness concierge -nimellä. Kyseessä on 24 tuntia päivässä auki oleva, puhelun tai sähköpostin kautta hyödynnettävä palvelu, joka tarjoaa apua niin matkajärjestelyjen, ravintolavarausten tai muiden tapahtumien pääsylippujen suhteen maailman suurkaupungeissa. Lisäksi XPERIA-palveluihin lukeutuu myös lupaus toimittaa useimmille alueilla korvaava puhelin 48 tunnin kuluessa, jos XPERIA Pureness lakkaa toimimasta.

Näillä näkymin XPERIA Pureness on saapumassa markkinoille myös Suomessa. Olemme aiemmin kertoneet XPERIA Purenessista Sony Ericssonin kerrottua siitä ensimmäistä kertaa, hintatietojen tultua julki sekä laajemman videoesittelyn yhteydessä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.