Microsoftin Windows Mobile 7 -julkistus tulossa maaliskuussa, Office Mobile 2010 beetatestattavaksi

Markus Lehtiniitty

Microsoftin Windows Mobile 7 -julkistus tulossa maaliskuussa, Office Mobile 2010 beetatestattavaksi
Microsoftin odotetun seuraavan sukupolven mobiilikäyttöjärjestelmän, Windows Mobile 7:n, julkistuksen on kerrottu tapahtuvan MIX 2010 -tapahtumassa maaliskuussa 2010. Asiasta on uutisoinut muun muassa neowin.net-sivusto.

neowin.netin mukaan Microsoftin Office-liiketoiminnasta vastaava varatoimitusjohtaja Kurt DelBene kertoi Windows Mobile 7:n julkistussuunnitelmista Los Angelesissa järjestetyssä Professional Developers Conference -tapahtumassa. Markkinoilla oleviin laitteisiin asti Windows Mobile 7:n odotetaan ehtivän vuoden 2010 kolmannella neljänneksellä, eli heinä-syyskuussa.

Windows Mobile 7:stä on toistaiseksi varsinaista tarkkaa tietoa hyvin niukasti julkisuudessa, mutta sen pitäisi edustaa suurempaa hyppäystä eteenpäin Windows Mobilen kehityksessä. Uudistuksiin lukeutuvat käyttöliittymän päivitykset sekä ilmeisesti myös vahva panostus verkon yhteisöpalveluihin.



Windows Mobile 7:ää enemmän tietoa on jo sen mukana seuraavasta Office-toimistopaketin seuraavasta mobiiliversiosta, Office Mobile 2010:stä. Office Mobile 2010 on nyt saavuttanut beetatestivaiheen, ja kyseinen testiversio on ladattavissa Windows Mobile 6.5 -laitteisiin Windows Marketplace for Mobile -sovelluskaupasta.

Office Mobile 2010 sisältää mobiiliversiot Wordistä, Excelistä, PowerPointista, OneNotesta sekä täysin uutena mukana on myös SharePoint Workspace Mobile 2010.

Mielenkiintoista on myös, että Microsoft toi allanäkyvän kuvan esille Office Mobile 2010:stä kertovalla sivulla. Kyseinen kuva vastaa aiempia Windows Mobile 7:stä vuotaneita käyttöliittymäkuvia. Nyt kuva on jo kuitenkin poistettu kyseiseltä sivulta. Kyseessä saattaa olla jo Windows Mobile 7:n lopullisen ulkoasun mukainen kuva tai vain konseptivaiheen esimerkkikuva, joka vahingossa liitettiin osaksi sivua.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.