Sony Ericssonin Satiolle merkittävät ongelmat korjaava päivitys

Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin Satiolle merkittävät ongelmat korjaava päivitys
Sony Ericssonin Satio-huippupuhelimelle on julkaistu ensimmäinen ohjelmistopäivitys. Sation osalta on aiemmin raportoitu ongelmista, joiden myötä malli on jopa vedetty pois myynnistä ainakin Ison-Britannian markkinoilla.

Tuoreen päivityksen myötä Sation ohjelmisto päivittyy R1Bxxxx-versiosta versioon R1CA037. Päivityksen lataaminen ja asentaminen onnistuu Sony Ericsson Update Service -tietokoneohjelmiston kautta. Päivityksellä on kokoa 106 megatavua.

Uuden päivityksen pitäisi korjata suuri määrä ohjelmiston vakauteen liittyviä ongelmia, mukaan lukien vastaamattomaan kosketusnäyttöön, jumittuvaan mediatoistoon, liian hiljaiseen kaiutinäänenvoimakkuuteen sekä epävarmasti toimivaan kameraan liittyvät ongelmat. Päivityksen pitäisi siis korjata ne merkittävimmät ongelmat, jotka johtivat Sation myynnistä poistamiseen.



Tietojen mukaan Sation myynnin lopettaneista esimerkiksi Carphone Warehouse -ketjulla on varastossa uudella ohjelmistolla varustettuja Satioita, ja se on jo aloittanut niiden myynnin.

Lisätietoa Sony Ericsson Sation päivittämisestä löytyy täältä.

Satio on Sony Ericssonin tämän hetken huippumalli. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat muun muassa 3,5 tuuman kosketusnäyttö 360x640 pikselin tarkkuudella, 12,1 megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja ksenonsalamalla sekä LED-videovalolla, GPS-paikannus, 3G-, HSPA- WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka. Sation käyttöjärjestelmä on Nokiankin kosketuspuhelimista tuttu Symbian^1 hieman kustomoituna.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.