Samsungin edullisesta Lindy-kosketuspuhelimesta uusia live-kuvia

5
Markus Lehtiniitty

Samsungin edullisesta Lindy-kosketuspuhelimesta uusia live-kuvia
Samsungin vielä julkistamattomasta, mutta jo nyt ainakin Portugalissa saatavilla olevasta, M5650 Lindy -kosketuspuhelimesta on nyt saatu esiin uusia live-kuvia. Aiemmin laitteesta esillä olleet kuvat ovat olleet heikkolaatuisempia.

Uudet kuvat esiin toi GSMArena-sivusto, jolle ne oli lähettänyt Fresma Logistic. Uusissa kuvissa esiintyy Lindyn Neon Blue -väriversio.

M5650 Lindyä voidaan parhaiten kuvata parannettuna versiona S3650 Corbystä. Erikoisen Lindystä tekee sen hinta, joka asettuu paremmista ominaisuuksista huolimatta hyvin lähelle Corbyn hinnoittelua. Portugalissa M5650 Lindy kustantaa vain 149 euroa.



Corbyyn verrattuna Lindyn ekstroja ovat 3G-verkkotuki HSDPA-datayhteyksien kera, WLAN-yhteys, parempi kamera (3,2 megapikseliä Corbyn kahteen verrattuna), tuki videopuheluille sekä kakkoskamera edessä ja erilliset musiikkinäppäimet. Lisäksi Lindyn tärkeimpiä ominaisuuksia ovat muun muassa 2,8 tuuman kosketusnäyttö 240x320 pikselin QVGA-tarkkuudella, Bluetooth-yhteys, FM-radio, 50 megatavua sisäistä muistia sekä microSD-muistikorttipaikka.

Edullisen hinnoittelunsa vuoksi Lindy olisi mukava nähdä myös Suomen markkinoille, mutta ainakaan vielä toistaiseksi tästä ei ole mitään tietoa tai edes viitteitä.

Lindy tullee omalta osaltaan jatkamaan Samsungin erittäin vahvaa menestystä kosketuspuhelimissa - vuoden 2009 aikana Samsungin kosketuspuhelimia on mennyt jo kaupaksi yli 40 miljoonaa kappaletta.





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
nokia kuolee (vahvistamaton)

2

hmh, jos tämä tulee suomeen ja omistaa qwertyn käyttömahdollisuuden niin tämä tulee tarttumaan kaupan hyllystä mukaan. corbyssa ei ole, s5600:ssa ei ole ja s3250:sta huonoja kokemuksia.

Vastaa
Stonik
Stonik

3

Mielestäni tämä ei kyllä mitenkään vakuuta, jos verrataan uusimpaan vastaavaan Nokialaiseen (5235 CWM), jossa 3,2 tuuman näyttö (360 x 480), GPS, 2mpix, HSDPA, bluetooth, micro-sd ja Symbian S60 5th Edition. Tuossa kun tulee mukaan vielä rajoittamattomat musiikkilataukset, mahdollisuus sovelluslatauksiin ja hinta silti vain 145 euroa (veroton).

Vastaa
kolmis
kolmis

4

Minulle kelpaisi yksinkertainen linux puhelin qwerty-näppäimistöllä ja 3g yhteydellä, siis ei mitään graafisia turhuuksia.

shell ja siihen seuraavat "ominaisuudet"/softat
SSH-yhteys, irssi, sms ja puhelut

Siinä tarpeeni joita kukaan puhelinvalmistajista ei ole vielä onnistunut täyttämään järkevään hintaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user (vahvistamaton)

5

> shell ja siihen seuraavat "ominaisuudet"/softat
> SSH-yhteys, irssi, sms ja puhelut
> Siinä tarpeeni joita kukaan puhelinvalmistajista ei ole vielä
> onnistunut täyttämään järkevään hintaan

Jotenkin kuullostaa Nokia N900:lta, hintakaan ei paha, paitsi jos ajatteli vieläkin halvempaa. UI kikakreita varmaan turhaan, mutta kaippa sitä puhelinta on kivempi käyttää jotenkin käytettävän UIn kautta, eikä aivan pelkällä komentotulkilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.