Nokia Messagingista uusi yhteisöpalvelutestiversio

Markus Lehtiniitty

Nokia Messagingista uusi yhteisöpalvelutestiversio
Nokia on julkaissut Nokia Messaging for Social Networks -kehityssovelluksestaan uuden beetatestiversion. Uuden version merkittävin uutuus on tuki Twitter-palvelulle.

Nokia kehittää Nokia Messaging -sovellustaan perussovelluksen ohella myös laajempaa toiminnallisuutta mukanaan tuovina erillisinä yhteisöpalvelujen käyttöön ja pikaviestittelyyn sopivina beetatestiversioina. Ensimmäisen yhteisöpalvelupainoksen beetaversion Nokia julkaisi syyskuussa 2009.

Nokia Messaging for Social Networksin ensimmäinen beetatestiversio mahdollisti viestien katselun, lähettämisen ja kommentoimisen ja sijainnin sekä tilan jakamisen Facebook-palvelussa. Kyseisen version beetatestaajien eniten toivomat parannukset olivat tuen lisääminen useammille yhteisöpalveluille sekä lisäykset saatavilla oleviin Facebook-toiminnallisuuksiin.

Nyt käyttäjien toivomista palveluista on lisätty mukaan suosittu mikroblogipalvelu Twitter. Lisäksi Facebookin osalta on tullut saataville lisäominaisuuksia, joita ovat muun muassa kuvien ja videoiden latausmahdollisuus, ystävien haku, mahdollisuudet helppoon puhelujen soittamiseen ja viestien lähettämiseen, sekä tapahtumien katselu ja syntymäpäivien siirto laitteen kalenteriin.



Nykyinen beetatestiversio on saatavilla vain 5800 XpressMusicille, N97:lle sekä N97 minille. Laitetuen luvataan laajenevan tulevaisuudessa. Lisätietoa ja latausmahdollisuus löytyvät täältä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.