Sony Ericssonin läpinäkyvänäyttöinen XPERIA Pureness saapumassa markkinoille

3
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin läpinäkyvänäyttöinen XPERIA Pureness saapumassa markkinoille
Sony Ericssonin läpinäkyvällä näytöllä varustettu XPERIA Pureness -tyylipuhelin on saapunut markkinoille Yhdysvalloissa. Hintaa puhelimella on Yhdysvalloissa 990 dollaria, joka euroissa on noin 680 euroa.

XPERIA Purenessin ehdoton erikoisuus on sen läpinäkyvä näyttö. Lisäksi myöskään puhelimen näppäimissä ei kiinteästi näkyviä merkintöjä ole lainkaan, vaan ne syttyvät päälle vain aina niitä tarvittaessa. Näin ollen kyseessä on yksi ulkonäöltään omaperäisimmistä puhelimista.

Ominaisuuksien osalta XPERIA Pureness ei tarjoa. Puhelinta markkinoidaan lauseella "puhu, tekstaa, aika - lomaa teknologiasta", joka varmasti kertoo paljon. Peruspuhelinominaisuuksien lisäksi mitään ylimääräisiä herkkuja ei tästä XPERIA:sta siis juurikaan löydy - kyseessä on Sony Ericssoninkin mukaan pelkistetyn yksinkertainen tyylipuhelin.

Purenessin mukana seuraa 24 tuntia vuorokaudessa auki oleva concierge-palvelu, joka vastaa kaikkiin elämäntyylivaatimuksiin ja on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ympäri maailman.



Yhdysvalloissa XPERIA Purenessia myyvät Saks Fifth Avenue sekä Sony Cierge VIP Shopping -palvelu. Valitettavasti XPERIA Purenessin myyntiintulosta Suomen markkinoilla ei toistaiseksi ole tietoa. Myyntiintulo on mahdollista, mutta ei varmaa. Aiemmin XPERIA Pureness on löytynyt Sony Ericssonin Suomen verkkosivuilta, mutta ainakaan tällä hetkellä sitä ei sieltä löydy. Myöskään esimerkiksi Saksista ei XPERIA Purenessin tilaaminen Suomeen ainakaan toistaiseksi onnistu.

Aiemmin olemme kertoneet XPERIA Purenessista muun muassa Sony Ericssonin esiteltyä sitä, teknisten tietojen paljastuttua sekä Videolla-sarjassa reilun kuusiminuuttisen esittelyvideon myötä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Foxi (vahvistamaton)

1

Mistä ihmeestä ne repii tuollaisia hintoja? Aivan järkyttävä hinta tuollaiselle puhelimelle, vaikka Ericssonin kannattaja olenkin.

Vastaa
Whiitzer
Whiitzer

2

-70% hintaan ja puhelimesta tulisi varma menestys...
Itse ainakin olisin valmis ostamaan kyseisen tuotteen 200-300e hintaan, mutta nykyisellään täysi vitsi.

Toisaalta kohdeyleisö on varmaankin "hieman" enemmän tienaavassa päässä, kuin tavallisessa tallaajassa..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow (vahvistamaton)

3

Ei tällä haetakkaan mitään kauheaa volyymia vaan puhelin halutaan kategorisoida kalliimman pään design segmenttiin. Ei kaikki halua sitä puhelinta mikä on joka toisella teinillä ja mikä näyttää aivan samalta vuodesta toiseen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.