Valepuhelusovellus saataville Symbian S60 -kosketuspuhelimille

8
Markus Lehtiniitty

Valepuhelusovellus saataville Symbian S60 -kosketuspuhelimille
Suomalainen DrJukka-nimellä esiintyvä Symbian-sovelluskehittäjä tohtori Jukka Silvennoinen on julkaissut Symbian S60 -alustan kosketuspuhelimilla toimivan Fake Calls -valepuhelusovelluksen.

Joistakin Samsungin tuoreista puhelinmalleista jo vakionakin löytyvän valepuhelutoiminnallisuuden idea on tarjota mahdollisuus tulevan puhelun tekaisemiseen, jolloin soivan puhelimen avulla voi päästä irti kiusallisista tilanteista.

Fake Calls on toistaiseksi saatavilla vasta kosketusnäytöllisille Symbian S60 5th Edition -alustan puhelimille, kuten Nokian 5800 XpressMusicille ja N97:lle. Sovellus toimii niin, että osoitekirjasta valitaan käytettävissä olevat soittajat sekä haluttaessa myös ajankohta valepuhelun saapumiselle. Sovellus hyödyntää asetuksissa määritettyä soittoääntä, tai henkilöön yhdistettyä ääntä sellaisen ollessa käytössä, sekä osoitekirjan yhteyteen liitettyjä kuvia.

Sovellus on toistaiseksi kehityksensä vaiheessa, ja tällä hetkellä saatavilla oleva versio numeroltaan 0.50(0) edustaa alfatason testiversiota. Fake Calls -sovelluksen voi ladata DrJukka.com-sivuilta täältä. Kyseessä on allekirjoittamaton versio, joten latauksen jälkeen sovellus on vielä Symbian Signed -allekirjoitettava, mikä onnistuu puolestaan täällä.



Fake Calls -sovelluksen ohella DrJukka on jo aiemmin julkaissut Fake Messages -sovelluksen, joka mahdollistaa tekaistujen viestien lähettämisen puhelimensisäisesti puhelimen viestikansioon.

Tuoreen Fake Calls -sovelluksen sekä Fake Messagesin ohella DrJukka on kehittänyt Symbianille myös useita muita sovelluksia, kuten Y-Browser sekä Y-Tasks.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (8)

DrJukka
DrJukka

1

Kiitoksia hienosta jutusta, koitan tuossa ennen uuttavuotta vääntää tuon suomenkielellekkin, niin onnistuu feikkaaminen paremmin..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Asentaja (vahvistamaton)

3

Kun vielä löytyisi vanhalle S60 v3:lle, niin olisin heti kiinnostunut.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

4

Tämähän on todella mainio sovellus suomalaisille, jotka hinnalla millä hyvänsä pakenevat sosiaalisesta kanssakäymisestä toisen tai toisten kanssa.

Vastaa
DrJukka
DrJukka

7

Emagdnim, aika raukkamaista epäillä rehellisen kirjoittajan motiiveita, saisit pyytää Markus "msly" Lehtiniitty:ltä anteeksi, ihan oikeasti.

Anyway, softa ei tosiaankaa ole tarkoitettu kaikille tosikoille, minkä huomaa hyvin kommenteista täällä, mutta eiköhän se saa nopeasti muutaman kymmenen tuhatta käyttäjää, niin kuin yleensä.

Niin, sain tuon suomi käännöksen valmiiksi, joten feikkaaminen onnistuu nytten paremmin myös suomi kapuloilla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow (vahvistamaton)

8

@DrJukka

Sivuston kommentoijat ovat pääasiassa yläaste tai lukio ikäisiä alan rautajaisia "ammattilaisia", jotka tuntuvat tietävän kaiken. Ei näitä kommentteja kannata ottaa tosissaan.

Itsekin saatan kuulua tähän joukkoon tai sitten en.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.