LG:kin jää pois Mobile World Congressista?

Markus Lehtiniitty

LG:kin jää pois Mobile World Congressista?
Maailman kolmanneksi suurin puhelinvalmistaja, korealainen LG:kin, saattaa jättäytyä pois helmikuussa Espanjan Barcelonassa järjestettävän vuoden 2010 Mobile World Congress -konferenssin messualueelta. Jo aiemmin olemme kertoneet maailman suurimman puhelinvalmistajan Nokian päättäneen jättää MWC:n ensi vuonna väliin ja olla läsnä Barcelonassa erillisellä kohteellaan.

Asiasta on kertonut muun muassa hollantilainen, yleensä hyvin LG:hen liittyvissä asioissa perillä oleva All About Phones -sivusto.

Huhujen mukaan LG:n odotetaan seuraavan hyvin samoilla linjoilla Nokian kanssa: omaa messuosastoa ei MWC:hen enää tänä vuonna pystytetä, mutta myös LG tulee olemaan läsnä Barcelonassa omalla, MWC-tapahtumasta erillisellä paviljongillaan. LG:ltä voidaan ehdottomasti odottaa useita tuotejulkistuksia helmikuussa MWC:n yhteydessä.



LG:n päätöksen takana kerrotaan olevan useita eri syitä: LG ei ole varma, vastaako MWC:ssä mukana olo enää sen tavoitteita, kulujen katsotaan olevan liian korkeita ja ilmeisesti myös Samsung on varannut MWC:stä tänä vuonna hyvin paljon mainostilaa.

Mobile World Congress järjestetään ensi vuonna 15.-18. helmikuuta. Nokia pitää oman tapaamispaikkansa auki 15.-16. helmikuuta, mutta LG:n osallistumisen kestosta ei vielä ole tietoa.

Nokian ja LG:n poisjättäytymiset saattavat laajemmassa mittakaavassa kertoa jopa koko Mobile World Congressin vaiheittaisesta luhistumisesta. Entinen mobiilialan ehdoton vuoden ykköstapahtuma ei ole enää entisensä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.