Stream on Acerin uusin Android-puhelin

4
Kaarlo Räihä

Stream on Acerin uusin Android-puhelin
Acerin seuraava Android-puhelin koki virallisen julkaisunsa tänään, kun hintavampien Android-puhelimien kategoriaan kuuluva Stream esiteltiin.

Stream pitää sisällään gigahertsin kellotaajuudella toimivan Snapdragon-suorittimen, 512 megatavua RAM-muistia ja 2 gigatavua sisäänrakennettua flash-muistia. Verkkoyhteyksien osalta tuettuina ovat HSDPA (7.2 Mbps), WLAN (b/g/n) ja Bluetooth 2.1.

AMOLED-kosketusnäytöllä on koko 3,7 tuumaa ja näytön kontrastisuhteeksi luvataan 2 000:1. Kamerassa on viiden megapikselin kenno ja still-kuvien ohella laitteella voi tallentaa 720p-resoluution videokuvaa. Laitteen mediaominaisuuksiin on panostettu erityisesti, sillä siitä löytyvät erilliset toisto- ja kelausnäppäimet, FM-viritin (RDS-tuella), Micro HDMI -liitin sekä UPnP/DLNA-tuki, joten puhelimen saa liitettyä televisioon ja sen avulla voi sitten toistaa lähiverkosta löytyviä mediatiedostoja.



Paksuutta puhelimella on 11,2 milliä (painoa 140 grammaa), mukana on GPS ja käyttöjärjestelmä on Androidin 2.1-versio. Acer on muokannut käyttöliittymää omilla lisäyksillään, jotka helpottavat mm. usein käytettyjen ohjelmien käynnistämistä.

Valitettavasti Acer ei ole kertonut Streamin suositushintaa tai julkaisuaikataulua, mutta ainakin Yhdysvalloissa laite on saanut FCC:n hyväksynnän, joten laite saapunee markkinoille parin kuukauden sisällä.

Alla esittelyvideo uutukaisesta



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (4)

kikuu
kikuu

1

Mielinkiintoinen puhelin mielenkiintoiselta valmistajalta :)
Ei vaikuta pahalta, vaikka puhelimen kokoon nähden näyttö voisi olla pikkuisin isompi

Vastaa
perhana
perhana

3

Näitä android puhelimia nyt pukkaa monilta valmistajilta, joten olisi ihan kiva saada tännekkin uutisia joistain hieman massasta poikkeavistakin ratkaisuista, kuten esim. juuri julkistettu Dell Streak tablet/puhelin joka sijoittuu tabletin ja puhelimen välimaastoon 5" näytöllä varustettuna "puhelimena"

http://www.pcworld.com/article/197135/ps...oid_tablet.html

Ehkä hieman iso pelkäksi puhelimeksi, mutta eipä tarvi nettisivuja tihrustella ja zoomailla jatkuvasti.

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

4

"Yhdysvalloissa laite on saanut FCC:n hyväksynnän, joten laite saapunee markkinoille parin kuukauden sisällä." Markkinoilletulo riippuu varmaan myös komponenttien saatavuudesta. Engadgetin mukaan tällä hetkellä noista 3,7 tuuman AMOLED-näytöistä on huutava pula. HTC:kään ei saa toimitettua tarpeeksi puhelimia markkinoille. Esim. Verizonin edustaja on sanonut voivansa kaupata kaksi kertaa enemmän Droid Incrediblejä (vastaa ominaisuuksiltaan pitkälti Desireä, joitaine erojakin on) kuin mitä pystytään toimittamaan. Ja jos juuri nyt tilaa Incrediblen, sen voi odottaa saavansa käsiinsä vasta kesäkuun puolen välin tienoilla.

Samaa ongelmaa on Suomessakin, kun HTC ei oikein saa toimitettu Desirejäkään tarpeeksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.