Videolla: Motorola Droid 2 käsittelyssä

4
Matti Robinson

Videolla: Motorola Droid 2 käsittelyssä
Motorolan karmeasta syöksykierteestä (osittain) pelastanut Droid-älypuhelin laajeni mallisarjaksi. Tulossa on useita Droid-nimellä varustettuja Android-kosketusluureja, joita Yhdysvalloissa myy Verizon. Luvassa on paitsi 4,3 tuuman näytöllä varustettu Droid X, myös alkuperäisen Droidin seuraaja, QWERTYllä varustettu Droid 2. Jälkimmäinen on löytänyt tiensä Android and Me -sivuston käsittelyyn, josta selviää, että kyseessä onkin aiempaa mallia erehdyttävän paljon muistuttava laite.

Alla olevalla videolla esitelty Motorola Droid 2 on edeltäjänsä tavoin varustettu 3,7 tuuman kosketusnäytöllä, QWERTY-näppäimistöllä ja 5 megapikselin kameralla. Droid 2 on kuin samasta puusta veistetty, vain muutamat yksityiskohdat erottavat puhelimet toisistaan. Merkittävimmät muutokset uusitussa Droidissa kohdistuvat D-padin poistumiseen, nopeampaan 1 gigahertsin prosessoriin ja tuplaantuneeseen RAM-muistiin.



Android and Me arvioi, että puhelin julkistetaan vielä tämän kuukauden aikana ja Verizonille myyntiin laitetta voi odotella elokuussa. Hintatietoja tai mahdollista Euroopan julkistusta ei ole tiedossa.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (4)

akse
akse

2

Anandtechissä vähän moitittiin droid1:n tasasia näppäimiä ja kehuttiin n900:n pyöreäpintaisia... tuossa droid2:ssa on näköjään saman tapaset nyt.. varmaankin paremmat.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

3

Mites kävi, kun suollettiin jatkuvasti uuzza RAZRia markkinoille. Hyvä, että otettiin opiksi, eikä toisteta samoja virheitä uudestaan :|

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Micky4 (vahvistamaton)

4

Tuollainen lähtisi kyllä heti ostoon, jos olisi vanilla Android ja Motorolan tuki laitteille täällä valtameren toisella puolella vähän parempaa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.