Nokia E7 ehtii vielä joulumarkkinoille (PÄIVITETTY)

6
Matti Robinson

Nokia E7 ehtii vielä joulumarkkinoille (PÄIVITETTY)
Nokian uuden E-sarjan lippulaivan julkaisupäivämäärä on paljastettu yrityksen Twitter-tilin välityksellä. Nokia vastasi Twitter-käyttäjä KaLeebsin kysymykseen, että Nokia E7:n ensimmäiset kappaleet lähtevät maailmalle joulukuun 10. päivä.

Nokia N8:aa muistuttava ja QWERTY-näppäimistöllä varustettu bisnespuhelin on Nokia Worldissä julkistetuista Symbian^3-puhelimista ainut, jota ei yhtiö ei ole vielä päästänyt maailmalle. Samalla se tulee olemaan 495 euron verottomalla hinnalla puhelimista arvokkain.

Nokia huomauttaa viestissä, että kaikki halukkaat eivät saa E7:ää joulukuun 10. päivä, sillä saatavuus vaihtelee maiden ja oletettavasti myös operaattoreiden välillä.

Päivitys: Nokia on korjannut väärinkäsityksiä E7:n julkaisuaikataulusta. Alkuperäistä Twitter-viestiä on selvennetty. Kyseessä ei olekaan joulukuun 10. päivä (Dec 10) vaan joulukuu 2010 (December 2010). Joulupukille voi siis edelleen lähettää toiveita E7:stä, mutta saattaa olla ettei kuusen alta uutukaista löydykään.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (6)

Grina
Grina

4

Flash on puhelimessa vain tiellä. Pöytäkoneellakaan en siitä erityisemmin pidä. Ja ei, en käytä Applen tuotteita.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

4@
>Flash on puhelimessa vain tiellä.

Muistia se vie, mutta ei mahdottomasti, kyse kuitenkin sellaisesta oletuksesta joka löytyy perusluureista älypuhelimiin ja sille on tehty paljon mobiili sovelluksia.

Käytännössä kaikki mobiilitoteutukset ovat kyllä FlashLite pohjaisia ja jos ei, niin kyse sellaisesta ettei se kyllä ole kovin mobiilia. eli siis toimivaa luurissa.

www selaimessa flash tuki varmaan monelle ruksittu pois käytöstä, (entistä usemap turvallinen PC käyttäjäkin pitää Flashin oletuksena pois) ja tökitään päälle vasta tilanteissa jossa sitä tarvitaan. Tämän luokan puhelimissa se ei ole selaimessa tiellä, vaan on sitä varten jos sitä tarvitsee.

Jos ei edes tuoreilla flash lite versioilla ei jokin www palvelu toimi, niin sitten on palautteen paikka palvelun tekijälle, että huomio mobiilit.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.