Acer liitymässä Windows Phone 7 -valmistajien joukkoon

1
Teemu Laitila

Acer liitymässä Windows Phone 7 -valmistajien joukkoon
Acerin toimitusjohtaja Giancarlo Lanci on vahvistanut yhtiön suunnittelevan Windows Phone 7 -alustalla toimivia puhelinmalleja. Lanci kertoi yhtiön tulevaisuudensuunnitelmista lehdistötilaisuuden yhteydessä. Lancin kertoi Acerin siirtyneen älypuhelimissaan Androidiin vanhan Windows Mobile -alustan rajoittuneisuuden vuoksi.

Yhtiö näki Androidissa mahdollisuuden huomattavasti kehittyneempään sisältötarjontaan ja käyttäjäkokemuksen yksilöintiin. Lancin mukaan Microsoftin uusin mobiilialusta kuitenkin tarjoaa jo saman tasoisen kokemuksen.

Vanha Windows Mobile tuntui pari vuotta sitten liian rajoittuneelta ja Android tarjosi hyvän vaihtoehdon. Kun tarkastellaan nykypäivän Windows Phone 7 -alustan mahdollisuuksia, se tarjoaa muokattavuuden suhteen samat ominaisuudet kuin Android aiemmin
Giancarlo Lanci, Acerin toimitusjohtaja




Vaikka Lanci ei paljastanut tulevien WP7-puhelinten aikatauluja, puhelinten julkaisu olisi hyvä ajoittaa huhutun tammikuussa tapahtuvan isomman päivityksen yhteyteen. Acer uskoo tulevan kasvun löytyvän nimenomaan mobiililaitteiden myynnistä ja aiemmin lähinnä tietokoneita valmistanut yhtiö panostaa älypuhelimiin tosissaan.

Haastattelussa Lanci mainitsi myös yhtiön työskentelevän MeeGoa käyttävän tuotteen parissa. Kyseessä lienee tablet-kokoluokan laite, jota esitellään tarkemmin ensi vuoden puolenvälin tietämillä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (1)

kallu60
kallu60

1

Kun tulisi myyntiin suomen kielisenä heti tuoreeltaan niin mikä ettei!Ärsyttää se että suomen kieli tulee aina viimeisten joukossa,joihinkin laitteisiin ei koskaan ja tämän pitäisi olla maailman paras maa,ainakin täältä ollaan aina ensimmäisenä menossa auttamaan jos jossain päin maapalloa tapahtuu jotain mihin apua tarvitaan!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.