Videolla Sonyn tuleva PSP-puhelin

5
Kaarlo Räihä

Videolla Sonyn tuleva PSP-puhelin
Sonyn tulevasta pelipuhelimesta on vuotanut runsaasti kuvia ja muita pikkutietoja viimeisen kuukauden aikana, ja nyt laitteesta saatiin nettiin vihdoin myös videokuvaa.

Videoiden perusteella Zeus Z1 -työnimellä tunnettavan laitteen kehitys on edennyt jo loppusuoralle, sillä puhelimessa on videon perusteella käytössä Androidin tuleva Gingerbread-versio (2.3) ja myös laitteen ulkoasu on hiottu julkaisukuntoon.

Tuotetta tullaan nyt julkaistujen videoiden perusteella myymään Sony Ericssonin brändin alla, ja laitteelle julkaistavat pelit käynnistetään erillisen PlayStation-sovelluksen kautta. Valitettavasti videoilla ei näy mitään vinkkejä tulevien pelien nimistä tai valmistajista, joten laitteen pelitarjonta on edelleen suuri mysteeri.

Laitteiston osalta ainoa uusi tieto koskee kameraa, joka on nettiin ilmaantuneiden kuvien mukaan viiden megapikselin kennolla varustettu malli.



Sony ei ole vielä virallistanut laitetta, joten sen julkaisuajankohta ja hinnoittelu ovat vielä avoinna. Huhujen mukaan laite esitellään kuluttajille ensi vuoden alkupuolella.

Alla itse videot





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1217 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

1

Eipä tämä nyt jostain syystä kovin säväytä, ja kommenttien määrästä päätellen en ole ainoa joka ei innostu tästä kapulasta. Akkukesto pelikäytössä varmasti melko "hyvä", joten en näe suurtakaan käyttöä. PSP:ssä sentään akku kestää ihan kelvollisesti, niin sillä kärsii pelata reissussakin. Eikä haittaa vaikka akku loppuukin, kun puhelinpuoli ei siinä kärsi toisin kun tässä. Ihan hyvä idea sinänsä, kunhan akut kehittyisi mukana. Nykyisellään pitää joko olla rutosti vara-akkuja mukana tahi luurin olla koko ajan piuhan päässä. Siinä vaiheessa pelaan mieluummin PS 3:lla kun luurilla, jos kerran johdon päässä kumminkin pitää olla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
abacaca (vahvistamaton)

3

Jos tuo pyörittää kaikkia PSP:n pelejä niin se voi olla melko kovakin sana. Ulkonäkö on vähän kolho kyllä.

Vastaa
hostige
hostige

4

Ei tuo pyöritä ainuttakaan PSP-peliä. Sonylta on tulossa pelejä tälle noin kymmenen dollarin hintaan sekä Androidin pelit tulevat toimimaan. Mutta yhteensopivuutta PSP-pelien kanssa ei ole.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.