Windows Phone -sovelluskauppa myös selaimelle Mangon myötä

3
Teemu Laitila

Windows Phone -sovelluskauppa myös selaimelle Mangon myötä
Microsoftin Windows Phone -ekosysteemi ottaa taas askeleen kilpailijoidensa saavuttamisessa, kun Windows Phone Marketplace -sovelluskauppa saa selainpohjaisen käyttöliittymän Mango-koodinimetyn päivityksen myötä. Toiminnallisuus tulee olemaan pitkälti sama kuin muissakin sovelluskauppojen selainversioissa.

Käyttäjillä on mahdollisuus selata sovellustarjontaa ja asentaa haluamansa sovellukset suoraan puhelimeen. Etäasennus ei ole kuitenkaan yhtä saumaton kuin esimerkiksi Googlen Andrdoid Marketin tapauksessa, vaan sovelluslinkki lähetetään puhelimeen tekstiviestinä tai sähköpostina, jonka kautta varsinainen asennus tapahtuu. Maksullisten sovellusten asennusta helpotetaan käyttämällä samaa Windows Live ID -tunnukseen liitettyä luottokorttia, kuin muissakin maksullisissa palveluissa.



Sovelluskauppa säilyttää listan käyttäjän asentamista sovelluksista, mikä helpottaa uudelleenasennusta puhelimen vaihdon tai tehdasasetusten palautuksen yhteydessä.

Mangon odotetaan saapuvan syksyllä uusien laitteiden myötä, mutta kehittäjille päivitys on tietojen mukaan luvassa jo kuukauden päästä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Ööö,no good. (vahvistamaton)

1

Etäasennus ei ole kuitenkaan yhtä saumaton kuin esimerkiksi Googlen Andrdoid Marketin tapauksessa, vaan sovelluslinkki lähetetään puhelimeen tekstiviestinä tai sähköpostina, jonka kautta varsinainen asennus tapahtuu.
WHAT??. :/

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

1@
>WHAT??. :/

Uutinen on jännästi kirjoitettu, tuosta saa käsityksen ettei voi etäasentaa ilman laitteen käyttäjän toimia (Se oleellista), mutta valittujen softien "linkit" voi latteeseen lähettää. ja käyttäjä sitten hyväksyy ne. Push alustana toimii siis SMS tai email.

Se ei selvinnyt missä vaiheessa veloitustapahtuu ja kenenkä tililtä. eli veloitetaanko webissa kirjautuneen tililtä, vai laitteessa olevalta tililtä ja toimiiko "linkki" vain silloin jos kummassakin on sama tili.

Voiko linkkejä lähettää vapaasti mihin numeroon/ositteeseen tahansa ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.