Samsungilta 4,5 tuuman Galaxy S II LTE

17
Manu Pitkänen

Samsungilta 4,5 tuuman Galaxy S II LTE
Samsung on julkistanut Galaxy S II LTE- ja Galaxy Tab 8.9 LTE -laitteet, jotka tuovat nimiensä mukaisesti LTE-tuen nykyisille kaimoilleen. Engadgetin mukaan Samsung esittelee laitteita tällä viikolla Berliinin IFA-messuilla.

Galaxy S II LTE on hieman enemmän kuin pelkkä 4G-versio nykyisestä lippulaivasta. Puhelimen näytön kokoa on laajennettu 4,5 tuumaan (480x800) ja tuplaydinprosessori on kellotettu 1,5 gigahertsin lukemiin. NFC ja isompi 1850 mAh:n akku kuuluvat myös pakettiin. Samalla puhelimen takaosan materiaalivalinnassa on siirrytty kuvioidusta muovista metalliin.

LTE-päivitetty Galaxy Tab 8.9 sisältää myös 1,5 gigahertsin suorittimen. Suurempia muutoksia nykyiseen Tab 8.9:ään ei ole ilmeisesti tehty.

Hinta- ja saatavuustietojen paljastamisen Samsung on jättänyt tuonnemmaksi.




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
117 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
949 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 634 €

Kommentit (17)

Anonyymi käyttäjä
Galaxy S2 (vahvistamaton)

1

Menevät ihan varmasti kaupaksi (Nokia,kannattaa pelätä jo!),kunhan myös hinnoittelu tulee olemaan "kilpailukykyinen" niin kuin tähänkin asti on ollut (ainakin nykyisten Galaxy-mallien osalta). ;) Galaxy S2 on tulossa myös WP Mango-mallina loppuvuodesta tai -2012 keväällä!.

Vastaa
Malboro
Malboro

7

Dodiih tästä saadaan hyvä "testipuhelin" 4,5" näytön suhteen. Itse ainakin jään odottelemaan paremman resoluution omaavaa 4,5" puhelinta. Kenties sitten Galaxy S3.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 (vahvistamaton)

9

Luulisi,että nykyinen 4,3 tuumalla varustettu Galaxy S2 jää kuitenkin valikoimaan!.Jos poistuu valikoimasta,niin...se olisi paha virhe!!.

Vastaa
foliomanne
foliomanne

10

@4: Ei ainakaan oma n8 säästele juuri akkua. jos sitä ei käytä, ni hyvin kestää akku, mutta surffailemalla koko päivän, on akku ennen päivää jo tyhjä. HTC:hen ku löi gingerin sisään, ni kesti akku suht yhtä kauan (ilman mitään akunsäästöohjelmia ja kovassa käytössä). Ainut ero, että htc:llä teki 10x enemmän sitä surffailua, ku ei puhelin ollu niiiiiiiin jumalattoman hidas. Tein tossa just testin SE X10:llä ja tällä pommi nokialla (sama selain "opera" ja sama wlan) ero on ku 386:lla ja core i7:lla. Eikö ne 386:ki vieny tosi vähän energiaa ja tuottanu vähemmän lämpöä?

Mun surffaus on kyllä aina sitä, et on traviani taustalla ja siinä joutuu koko ajan jotain näppäillä ja lähetellä. Sellaset 2sec veinailut, käy niin hermoille kun niitä joutuu sen > 200 päivässä tekemään. Välilehdetki vaihtuu hitaammin, ku aurinko sammuu. Nokia kyllä pärjää uutisten lukemisessa ja facebookissa luultavasti vallan hyvin

Vastaa
KOD0U
KOD0U

12

Hmm.. kiva. Mutta mun mielestä metallinen takakansi ei ole hyvä, koska pakkasella akku tuntuu menevän jotenkin nopeammin.. En tiiä aiheuttaako se metalli kyseisen ilmiön vai muuten vain kyseinen malli..?

Vastaa
Locke23
Locke23

13

Saa nähä suureneeko luurin koko entisestään, vai onko puhelimen reunat vain entistä ohuemmat. Mitenköhän ton akun kanssa käy, lisääkö se kapulan paksuutta samalla tavalla kuin galaxy S2:een ostettava pidempikestoinen akku?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.