Spotify saapui Windows Phonelle

8
Manu Pitkänen

Spotify saapui Windows Phonelle
Spotifysta on julkaistu Windows Phone -mobiilikäyttöjärjestelmälle tarkoitettu sovellus. Noin 15 miljoonaa kappaletta sisältävä Spotify on jo aiemmin ollut saatavilla muun muassa iOS:lle, Androidille ja Symbianille. Palveluun pääsee käsiksi myös Nokia N9:llä.

Ilmaisen sovelluksen voi ladata itselleen Marketplace-sovelluskaupasta. Palvelun käyttö ei ole kuitenkaan ilmaista, sillä käyttäjiltä vaaditaan Premium-tilaus, joka maksaa 9,99 euroa kuukaudessa. Samalla tavalla on menetelty muidenkin mobiilialustojen kohdalla.

Spotifyn mukaan mistään muusta musiikkipalvelusta ei löydy yhtä laajaa alustatukea.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

1

Näin ne Nokian Windows Phone valttikortit muuttuvat arvottomiksi. Spotify päihittää Nokian musiikkipalvelun (joku Radio Mix tai vastaava nimeltään?) ja Nokia Mapsit saa muiden älypuhelinvalmistajien tuotteisiin.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Niin, ja ZTE:hen saa asennettua ICS:n, joten turha ostaa SGS2? Itse en lähtisi noin dramaattiseksi. Kyllähän se Nokian nimi on jo iso valttikortti. Sekä tietysti se, että Drive tulee oletuksena mukana, ilman kikkailuja. (Joihin harva normikuluttaja on valmis).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
vierasxx (vahvistamaton)

3

@1 Mix Radio on ilmainen, kun taas Spotify maksaa 9,99e kuukaudessa (=120e vuodessa). Eivät ole oikein verrattavissa keskenään.

Vastaa
Routalempi
Routalempi

5

@3 Näinpä, enpä itse ainakaan Mix Radion lisäksi kaipaisi kuin nuo omat kappaleeni mp3:na. Eli en olisi valmis maksamaan Spotifysta tuota summaa että saisin "vuokrata" musan käyttööni.

Vastaa
mniskane
mniskane

6

Ihmettelen vähän tuota uutisointia "Palveluun pääsee käsiksi myös Nokia N9:llä.". N9:lle on Spotify clientit ihan siinä missä iPhonelle, Androidille, Symbianille jne.

Vastaa
Hem[a]
Hem[a]

7

Spotifyn virallinen sovellus Windows puhelimille on julkaistu ainakin puolivuotta sitten. Ainakin itse käyttänyt siitä asti kun moottoripyörän kaivoin talvisäilöstä.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

8

Tämähän oikeastaan vain lisää Nokian valtteja. Sikäli mikäli Nokian omalla WP luurien musiikkipalvelulla on käyttöarvoa (mulla kun ei ole siitä kokemusta).
Eli juurikin kuten asiaa vähän enemmän prosessoinnut #3 kertoi. Nokian palvelu on ilmainen, Spotify maksaa kympin kuussa. Sanoisin 120 ? säästön vuodessa olevan jo ihan mukava etu Nokian WP luureille. ;)
Ja lisäksi, että se Nokia Drive on oletuksena ja virallisesti mukana. Nokia Driven piraattiversioin (josko on edes oikeasti olemassa ja josko tulee kauaa toimimaan/päivittymään jne.) käyttäjiä on taas joku 1% WP-käyttäjistä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.