Samsung Galaxy S II saa Ice Cream Sandwich -päivityksen

17
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy S II saa Ice Cream Sandwich -päivityksen
Motorola, HTC ja Sony Ericsson ovat jo aiemmin nimenneet laitteita, jotka saavat Android 4.0 Ice Cream Sandwich -päivityksen (ICS). Joukkioon liittyi tänään myös Android-valmistajista suurin, eli Samsung. Yhtiön mukaan kaupallisesti erinomaisesti menestynyt Galaxy S II -älypuhelin tulee saamaan päivityksen.

Päivityksen julkaisuajankohta on edelleen hämärän peitossa. Yhtiö lupasi tiedottaa siitä, kun asiat varmistuvat. Vielä ei myöskään tiedetä, mitkä kaikki Samsungin tuotemalliston laitteet saavat Android 4.0:n. SGSII:n ohella varteenotettavia kandidaatteja ovat Galaxy Tab 10.1 ja Galaxy Note.



Google julkaisi tämän viikon alussa Android 4.0:n (Ice Cream Sandwich) lähdekoodin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (17)

capuzino
capuzino

4

1@

Tässä tullu jo semmonen fiilis, että Samsung on unohtanu Galaxy S:n. Kun jo kesäkuussa oli tietoa vuotanut 2.3.4 päivityksestä, niin ei Samsung taholta ole kuulunut enään mitään koko aiheesta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS 2 omist. (vahvistamaton)

8

ICS 4.0 pitäisi tulla -2012 kesän aikana SGS2:lle,mutta...Vielä ei myöskään tiedetä,mitkä kaikki Samsungin tuotemalliston laitteet saavat Android 4.0:n.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

9

@4: Siltä tosiaan tuntuu, kun ei olla saatu myöskään TouchWiz 4.0:aa vaikka se tuolla raudalla aivan hyvin pyörisi. Ja kyllähän toi ICS myös pyörisi vallan mainiosti ensimmäisellä Galaxy S:llä. Sillä ICS on tulossa myös SonyEricssonin yksiytimisille 2.3 Android-puhelimille, niin ei pitäisi Galaxy S:lläkään olevan mitään vaikeuksia sitä pyörittää. Ja kaikki Galaxy S:n käyttäjän eivät varmastikaan ole siirtyneet käyttämään S2:ta eivätkä varmasti aiokaan. Itsekin olen vastikään Galaxy S:n hankkinut, joten en ole puhelinta uusimas ainakaan pariin vuoteen, joten olisihan sille mukava päivityksiä saada. Harmillista, että puhelimet ovat nykyään vanhentuneita jo yhden vuoden jälkeen. Tosin ainahan voi rootata, jos ei virallisia päivityksiä ole tulossa, mutta siinä paukkuu sitten takuu.

@5: Niin on.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Itselläni SGS2. (vahvistamaton)

10

Samsung Galaxy S2 on sen verran hyvä ja toimiva (odotukset ovat aika korkealla tuosta ICS 4.0 versiosta,koska Android 2.3.3 on vaivannut ainakin virrankulutus-ongelmat...!!),että puhelinta ei tarvii vaihtaa ainakaan 2-4 vuoteen!. ;)

Vastaa
teppoI
teppoI

11

@5 HDBlog.it:n jutussa kerrotaan Samsungin Italian osaston "olettavan" ICS:n tulevan Galaxy-sarjalaisille. AndroidAuthorityn hieman myöhemmin julkaisema juttu Samsungin vahvistuksesta on lähteetön.

Vastaa
jokinen66
jokinen66

12

Kuka muistaa kun alkuvuodesta android-valmistajat sitoutuivat, samsung mukaan lukien, päivittämään muistaakseni 18kk ajan uusimman version androidista puhelimen julkaisupäivästä lukien. Löytyy juttu varmaan tämänkin sivuston historiasta jos joku jaksaa penkoa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pertti500 (vahvistamaton)

14

ICS on jo portattu SGS:lle. Toimii jo varsin hyvin vaikka onkin Alpha-vaiheessa. XDA-Developersista löytyy.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS 2 omist. (vahvistamaton)

15

Porttaus vie puhelimesta takuun!!. :(
Odotellaan siis "ei beta" versiota!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.