HTC vahvisti Android 4.0:n saavien puhelimien nimet

5
Manu Pitkänen

HTC vahvisti Android 4.0:n saavien puhelimien nimet
HTC on vahvistanut Android 4.0:n saavien puhelinmallien nimet.

Viime vuonna julkaistut HTC Sensation - ja Sensation XE -puhelimet saavat päivityksen maaliskuun loppuun mennessä. Sensation XL:n päivitys saapuu pian näiden jälkeen. Kolmikon lisäksi päivitettävien puhelimien kaartiin kuuluvat EVO 3D, Incredible S, Desire S ja Desire HD. Viimeksi mainitut saavat päivityksen myöhemmin tänä vuonna.



Päivityksen saavien puhelimien yhdistävänä tekijänä on, että niistä löytyy vähintään 768 megatavua RAM-muistia. Tämän perusteella esimerkiksi Desire Z:n omistajat eivät saisi ICS:ää virallisia jakeluteitä pitkin.

Puhelinvalmistaja lupaili lisätietoa Ice Cream Sandwich -julkistuksiin liittyen lähiaikoina.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (5)

Jarissimo
Jarissimo

1

No desire Z:lle tuota en odottanutkaan, kellotkin kun ovat vain 800mhz. Se mitä tälle odotin, on ääkkösten korjaus, jota ei ole käsittääkseni vieläkään tullut virallisia teitä pitkin. Eli roottaamaton laite on ihan täysi susi, rootattuna tämä toimii kuten kuuluukin ja myös ics näyttäisi pyörivän jo nykyisellään ihan kivasti, joitakin ongelmia toki vielä on.

Tuo "myöhemmin tänä vuonna" on kyllä oikeasti ihan naurettavaa. Google kerkeää todennäköisesti jo julkaisemaan uuden version ennenkuin viimeiset saavat viimevuoden päivityksen.. ei näin..

Vastaa
ep_
ep_

2

No joo. Empä itsekkään uskonut Desire Z:ni saavan ICS:ää virallisena.

@1
Eipä ole päivityksiä Z:lle tullut puoleen vuoteen. Ääkkösbugi on yhä. Mikä romi sulla on Desire Z:ssa ja mitä ne jotkin ongelmat on? Itteäki kiinnostaisi saada ICS Desire Z:aan.

Vastaa
Wintus
Wintus

3

Kyllä ainakin Virtuous Quattro toimi Desire Z:ssa ihan hyvin, joitakin puutteita (esim. kamera ei tainnut toimia) kyseisessä romissa vielä on mutta muuten tais kaikki about toimia. Sekin oli RC2 vaiheessa kun testailin, nykyään eri rom.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

4

Juu, minäkin puhuin tuosta Quattrosta. Tosiaan tuo kameran toimimattomuus (toimii osittain ja oikeastaan ihan hyvin marketista ladattavalla softalla, mutta videokamera ei muistaakseni ollenkaan)on ehkä suurin bugi ja onhan siellä vielä joitakin outouksia, varsinkin kun puhelinta kääntelee, niin ei muistaakseni osannut vielä kääntää näyttöä aina oikein.. No nuo korjaantuu varmasti kunhan tulee vakaa versio ulos.. Eli kyllä tuo tulee toimimaan desire Z:ssakin epävirallisia reittejä pitkin.

Nykyisellään käytän Cyanogenia mikä on kylä erittäin toimiva.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.