HTC:lta vuotanut One S -mallin pikkuveli

2
Matti Robinson

HTC:lta vuotanut One S -mallin pikkuveli
Eilen HTC julkisti edullisen Desire C -älypuhelimen, jonka Portugalin Vodafone oli ennenaikojaan lipsauttanut kevätkatalogiinsa. Heti seuraavana päivänä tarjolla on uutta vuotoa. Tällä kertaa vuodon kohteena on Ville C -malli, joka BriefMobilen tietojen mukaan olisi edullisempi versio yhtiön uudesta One S -mallista.

Speksien valossa kyseessä onkin ylemmän keskiluokan älypuhelin, joka monella tapaa muistuttaa One S:ää. 4,3 tuuman näytöstä tosin käytetään epäilyttävästi sekä AMOLED- että LCD-nimitystä. Tarjolla on 8 megapikselin kamera Full HD -videokuvauksella, gigatavu RAM-muistia, 16 gigatavua muistia sekä edellisen sukupolven Snapdragon S3 -suoritin. BriefMobilen lähteet kertovat, että speksien 1,7 gigahertsin sijaan laitteessa olisi 1,2 gigahertsin kellotus.



Tiedoissa mainitaan lisäksi, että Ville C on erittäin ohut ja sisältää vielä julkaisemattoman Sense 4.5 -käyttöliittymän. Käyttöjärjestelmä on Googlen uusin Android-versio eli Ice Cream Sandwich.

Nimeäminen soveltuisi erittäin hyvin nimenomaan One S:n pikkuveljeksi tai -siskoksi, sillä One S tunnettiin aiemmin nimellä HTC Ville. Speksien perusteella Ville C on kuitenkin parin sadan euron Desire C:tä selvästi kalliimpi laite.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (2)

roponen
roponen

2

Nyt tabletti kainalossa minäkin kaipailen jotain kunnollista todella pientä älypuhelinta. Ehkä tässä olisi se markkinarako johon Nokia voisi iskeä?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.