Lisää salakuvia LG:n huhutusta superpuhelimesta

1
Teemu Laitila

Lisää salakuvia LG:n huhutusta superpuhelimesta
LG:n viime viikolla julkisuuteen putkahtaneesta "superpuhelimesta" on julkaistu lisää kuvia. Tälläkään kertaa BriefMobilen kuvista ei kuitenkaan saa erityisen tarkkaa kuvaa esimerkiksi laitteen etupuolen muotoilusta.

LS970-mallinimellä tunnettu laite on ensimmäisten tietojen perusteella ainakin paperilla paremmin varusteltu kuin mikään tällä hetkellä markkinoille olevista puhelimista. BriefMobilen tietojen mukaan laitteessa olisi neliytiminen S4-järjestelmäpiiri, jonka Krait-ytimet toimivat 1,5 GHz:n taajuudella. Kameran kenno toimii 13 megapikselin tarkkuudella ja myös muistia on tuplasti nykypuhelimiin verrattuna eli kaksi gigatavua. Sinänsä kovat speksit eivät ole yllätys, sillä laitteen odotetaan tulevan myyntiin vasta kuluvan vuoden loppupuolella, jolloin myös muilta valmistajilta saataneen saman tason julkistuksia.



Brief Mobilen uusimmasta kuvasta käy ilmi, että puhelimessa on ainakin irrotettava takakansi ja sivuston oman tulkinnan mukaan kuvista vahvistuu myös NFC-sirun olemassaolo. Puhelimesta on kuitenkin hankala sanoa mitään ennen kuvaa etukannesta, joka kuitenkin saataneen lähiaikoina...



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (1)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Luulisi huonommillakin spekseillä Androidin pyörivän täysin sulavasti, joten herää kysymys, mitä tuollaisella järkyttävällä teholla tekee? Olen kuullut että useiden ytimien käyttö vähentäisi tehonkulutusta ja pelit sun muut paljon tehoa vaativat sovellukset pyörivät varmasti sulavasti, mutta silti tuo tehomäärä kuulostaa ylilyönniltä.

Kameran suhteen speksit taas kuulostavat sen tasoisilta, mitä nykyisistä huippuluureista sopii odottaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.