HTC One SV on halvempi vaihtoehto LTE-yhteyksiä kaipaaville

9
Teemu Laitila

HTC One SV on halvempi vaihtoehto LTE-yhteyksiä kaipaaville
HTC on julkistanut uuden One-sarjan Android-puhelimen, joka tuo nopeat LTE-yhteydet myös keskihintaisiin puhelimiin. One SV on ominaisuuksiltaan lähellä keväällä julkistettu One S -puhelinta, mutta esimerkiksi näytön resoluutio on pienempi.

Puhelimen ruudun koko on 4,3 tuumaa ja se toimii vain 800x480 pikselin resoluutiolla. Muotoilu muistuttaa One-sarjan muita puhelimia. Konepellin alta löytyy 1,2 GHz:n tuplaydinsuoritin, gigatavu RAM-muistia ja vähintään kahdeksan gigatavua tallennustilaa, jota voidaan laajentaa microSD-kortilla. Kamera toimii viiden megapikselin tarkkuudella. Perinteisten WiFin (a/b/g/n) ja Bluetoothin (4.0) lisäksi laite tukee NFC-yhteyksiä.

One SV:n fyysiset mitat ovat 128 x 66.9 x 9,20 eli se ei ole kaikkein ohuin, mutta ei toisaalta erityisen paksu. Panio on 122 grammaa ja laitteen sisään mahdutettu 1800 mAh akku.



Yksi laitteen mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on sen tuki eurooppalaisille LTE-yhteyksille. One SV:n LTE-piiri toimii 800, 1800 ja 2600 MHz:n taajuuksilla, eli sen pitäisi olla täysin yhteensopiva myös suomalaisoperaattoreiden verkkojen kanssa.

Laitteen julkaisusta Pohjoismaissa ei ole vielä tarkempia tietoja, mutta sen kerrotaan saapuvan kauppoihin Englannissa viimeistään tammikuun aikana . Brittikaupoissa puhelimen hinnaksi kerrotaan 349 puntaa eli noin 430 euroa ilman liittymäsopimuksia. Tammikuun alussa Suomeen saapuva Nokian Lumia 820 sisältää myös LTE-yhteydet ja se on hinnoiteltu alustavasti hieman 500 euron alapuolelle.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (9)

Jarissimo
Jarissimo

1

Tämä tulisi varmasti myymään, mutta htc:n sense on ollut viimeaikoina kuraa ja tämäkään tuskin tuo muutosta. Touchwiz vie nykyään mennen tullen. Mielenkiintoinen keskiluokan luuri jokatapauksessa.

Vastaa
ep_
ep_

3

Nykyisestä HTC Sensen enkä Sampan TouchWizin tilanteesta ei ole omakohtaisia kokemuksia, mutta vielä pari vuotta sitten HTC:n Sense oli TouchWiziä reilusti parempi.

Vastaa
Jupsu
Jupsu

6

makuasioita sanoi koira kun kullia nuoli, itse pidän touchwiziä rumana ja paljon epäkäytännöllisempänä kuin senseä..=) mutta kuten sanoin makuasioita, jotku pitää siitä isistä ja jotkut äidistä ja mitä niitä vertauskuvia löytyikää vielä..^^

Vastaa
Feynman7
Feynman7

7

Itseäni Sense miellyttää kyllä enemmän, mutta kovin paljon itselläni ei ole kummastakaan kokemusta (Sensenstä enemmän), joten kuulisin mielelläni jotain perusteluja missä asioissa toinen on parempi.

Vastaa
Taeco
Taeco

8

Eli 500€ on nykyään keskiluokkaa? Huh. Eikös silloin LTE:tä tukeva L820 kuulu siihen keskiluokkaan niin ikään? Aika samoissa luvuissa kulkee niillä ainakin tuo speksipuoli.

Vastaa
ep_
ep_

9

@8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

Brittikaupoissa puhelimen hinnaksi kerrotaan 349 puntaa eli noin 430 euroa ilman liittymäsopimuksia. Tammikuun alussa Suomeen saapuva Nokian Lumia 820 sisältää myös LTE-yhteydet ja se on hinnoiteltu alustavasti hieman 500 euron alapuolelle

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.