Sonyn tulevat Xperia-lippulaivat kuvissa

2
Sami Koivunen

Sonyn tulevat Xperia-lippulaivat kuvissa
Sony on vuotanut virallisia kuvia tulevasta viiden tuuman lippulaivastaan, jonka odotetaan tekevän ensiesiintymisen tämän vuoden CES-messuilla. Koodinimellä "Yuga" tunnettu Xperia Z -puhelimen lisäksi kuvavuotoa saatiin "Odin"-koodinimellä tunnetusta Xperia ZL -puhelimesta. Kuvien perusteella Xperia Z edustaa perinteisempää linjaa, kun taas Xperia ZL sisältää vähemmän näytön reunalla sijaitsevia mustia reunoja ja etukamera on sijoitettu puhelimen alaosaan.

Aiempien huhujen perusteella Xperia Z sisältää Qualcommin neliytimisen Snapdragon S4 Pro -piirin, kaksi gigatavua RAM-muistia, LTE-yhteydet ja microSD-paikan. Puhelimen kameran odotetaan sisältävän joko 12 tai 13 megapikseliä ja ruutu on varusteltu 1080p-näytöllä. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa on Android 4.1 Jelly Bean. On vielä epäselvää sisältääkö Xperia ZL samanlaiset sisuskalut. GSM Arenan huhujen mukaan Xperia ZL olisi Z-mallia paksumpi ja painavampi.



Laitteesta kuvia aiemmin vuotanut kiinalaissivusto väitti, että Xperia Z -mallin toimitukset alkaisivat normaalista poiketen jo tammikuussa vain vähän aikaa CES-messujen jälkeen.

Kuvissa Xperia Z -malli on vasemmalla ja Xperia ZL oikealla.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (2)

Jarissimo
Jarissimo

1

Toivottavasti olen oikeassa ja tuo zl olisi qwerty.. seliträisi pienemmät mitat noissa kuvissa kun paksuutta voisi olla enemmän. Lisäksi tuo kameran paikka olisi perusteltua.

Vastaa
Teknotuuletin
Teknotuuletin

2

@1 se olisi kyllä ihan mukava yllätys näille puhelinmarkkinoille, joista ei qwerty-puhelimia löydy nimeksikään, toivottavasti eivät menisi liian paksua (Katson sinuun n900) tekemään, sillä se pelottaisi näinä aikoina mahd. ostajia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.