Samsungin seuraavat suunnitelmat: 5,9 ja 6,3 tuuman puhelimet tulossa

3
Teemu Laitila

Samsungin seuraavat suunnitelmat:  5,9 ja 6,3 tuuman puhelimet tulossa
Nyt kun Galaxy S 4 –huhuista on päästy, niin on sopiva aika lisätiedoille syksyksi odotettavan Note III –mallin mitoista.

Korea Timesin mukaan Samsung olisi vielä tällä viikolla esittelemässä tulevan Galaxy Note III –puhelimen esiversiota amerikkalaisille operaattoripomoille. Tarkemmat tiedot puhelimesta ovat edelleen vähäisiä, mutta Korea Times väittää omiin nimettömiin lähteisiinsä perustuen, että yksi laitteen merkittävimmistä ominaisuuksista eli näytön koko olisi 5,9 tuumaa. Full HD –resoluutiota käyttävä näyttö perustuu todennäköisesti samaan OLED-tekniikkaan, kuin tuoreen Galaxy S 4:n päivitetty PenTile-ruutu.

Muista ominaisuuksista ei vielä ole tarkempaa tietoa ja Korea Timesin mukaan yksi operaattoripomojen ja Samsungin tapaamisen aiheista onkin speksien tarkempi viilaus. Prosessorina tullaan todennäköisesti käyttämään Samsungin omaa Exyno Octa –piiriä, mutta kuten Galaxy S 4:n tapauksessa, laite saattaa tulla markkinoille myös Qualcommin piirillä varustettuna johtuen Exynos Octan LTE-taajuuksien rajoituksista. Toisaalta taas isossa puhelimessa saattaa olla tilaa erilliselle LTE-piirille.



Aiemmin huhuttu 6,3 tuuman kokoinen laite on tuoreimpien tietojen mukaan myös olemassa, mutta kyseessä ei olisi varsinainen lippulaiva eli sisuskalut jäänevät hieman vaatimattomammiksi. Halvemman hintaluokan "puhletin" odotetaan saapuvan markkinoille vielä ennen kesää.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (3)

MoZar
MoZar

2

Yksinkertaista.. Älä osta :)

Itse olen kyllä ollut varsin tyytyväinen Galaxy Note 2:seen, mutta yksi ikävä ongelma sen kanssa on tullut. Virtanappula kun on sijoittettu laitteen kylkeen ja sattuu duunipuhelin olemaan samassa taskussa niin joko tasku tai toinen puhelin painaa virtanappulan pohjaan joka johtaa siihen että Note sammuu..

Voikun jotenkin saisi disaploitua sen, että ei suostu sammumaan jos lockscreen on päällä. :/ Tai joku muu ratkaisu tuohon.

Muilta osin erittäin tyytyväinen ollut Note 2:seen. Ja odotan mielenkiinnolla mitä Samsung aikoo lykätä tähän kolmanteen inkarnaatioon.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SamppaS @ (vahvistamaton)

3

Toivottavasti vakiona (sis.hintaan) tulee kuulumaan varusteisiin myöskin langaton HF-laite!. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.