WhatsApp on nyt "isompi kuin Twitter" - toimitusjohtaja tyrmää Google-huhut

Valtteri Ahonen

WhatsApp on nyt isompi kuin Twitter - toimitusjohtaja tyrmää Google-huhut
Älypuhelinten suosittu pikaviestisovellus WhatsApp on tällä hetkellä kovassa nosteessa. All Things D:n haastattelussa WhatsAppin toimitusjohtaja Jan Koum kehui yhtiön olevan tällä hetkellä "isompi kuin Twitter", kun katsotaan käyttäjäkuntaa.

Koum kertoi haastattelussa WhatsAppilla olevan heidän tietojensa mukaan enemmän aktiivisia kuukausittaisia käyttäjiä kuin sosiaalisen median sivusto Twitterillä. Hän ei halunnut paljastaa yksityiskohtaisia määriä, mutta 200 miljoonan paremmalla puolella kuitenkin ollaan.

Alle 50 insinöörin työryhmällä pyörivä firma on toimitusjohtajansa mukaan maailman ykkönen, kun katsotaan pitkäaikaisten työntekijöiden määrän suhdetta aktiivisten käyttäjien määrään. Viestejä palvelussa liikkuu päivittäin miljardeja.

Googlen on huhuttu olevan halukas ostamaan WhatsAppin, ja myös varsinaisten neuvottelujen käynnistymisestä on huhuttu, mutta nämä väitteet toimitusjohtaja tyrmää yksiselitteisesti.



TechCrunch muistuttaa, että Twitter kertoi omasta 200 miljoonan aktiivikäyttäjän ylityksestään jo marraskuussa, joten Koumin puheet ovat hiukan hämmentäviä. Lisäksi voidaan myös kyseenalaistaa, kuinka järkevää on ylipäätään verrata Twitteriä ja WhatsAppia, kun kyseessä ovat kaksi aivan erilaista palvelua. On kuitenkin totta, että pikaviestimien tiedetään houkuttelevan jonkin verran nuorisoa pois muista sosiaalisen median välineistä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.