Samsung valmistelee kolmen Galaxy S4 -variantin julkaisua?

1
Matti Robinson

Samsung valmistelee kolmen Galaxy S4 -variantin julkaisua?
Mikäli SamMobile-sivuston tietoihin on uskominen, tulee Samsung julkistamaan vielä tämän kuun aikana kolme Galaxy S4:n brändillä ratsastavaa laitetta. Laitteita kutsutaan nimillä Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active ja Galaxy S4 Zoom.

SamMobile on saanut käsiinsä ilmeisesti Euroopan julkaisuaikatauluja aiemmin julkistetuille Galaxy Mega -malleille sekä edellä mainitulle kolmikolle. Näiden tavoiteaikataulujen mukaan -- kuten SamMobile niitä kutsuu -- olisi Mini- ja Active-mallit saapumassa markkinoille viikolla 29 eli heinäkuun puolessa välissä. Zoomin on näiden tietojen perusteella määrä saapua markkinoille kesäkuussa viikolla 23 tai 25 riippuen väristä.



Huhutietojen perusteella Active on Galaxy S4 -mallin kestävämpi sisarmalli, jonka sisuskalut ovat kutakuinkin samaa luokkaa. Mini-malli puolestaan jatkaa todennäköisesti Galaxy S3 Minin linjalla ja sisältään emomallia huonomman näytön ja muutoinkin heikommat ominaisuudet.

Zoom-mallin tuotekoodi kertoo, ettei kyseessä ole ainakaan aivan perinteinen älypuhelin. SM-C1010-mallinumerolla varustettu Galaxy S4 Zoom on huhujen mukaan varustettu Galaxy Camerasta tutulla 16 megapikselin sensorilla ja optisella zoomilla. Tarkoittaako tämä sitten Galaxy Cameran uutta versiota vai jotain Galaxy S4:n ja kameran hybridiä, se jää nähtäväksi.

Kaikista mainituista laitteista on liikkunnut niin paljon huhuja, että laitteiden kesäjulkaisut näyttävät melko todennäköisiltä, mutta kaikki huhupuheet on hyvä ottaa pikkuriikkisellä varauksella.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.