Nokia esitteli uuden puhelimen: Nokia 515

9
Manu Pitkänen

Nokia esitteli uuden puhelimen: Nokia 515
Nokia on esitellyt uuden Series 40 -pohjaisen puhelimen. Nokia 515 -nimeä kantava laitteessa on pyritty puristamaan elegantti design edulliseen pakettiin.

Nokian mukaan klassista peruspuhelimen muotoilua nodattavan laitteen kuori on anodisoitua ja hiekkapuhallettua alumiinia ja Gorilla Glass 2 -lasilla suojattu näyttö toimii polarisaation ansiosta myös suorassa auringonvalossa. Nokia 515:ssä on viiden megapikselin kamera ja sillä voidaan ottaa panoramakuvia. 2,4 tuuman näytön resoluutio on 320x240 pikseliä.

Nokia 515 tulee myyntiin mustana ja valkoisena sekä yhden ja kahden SIM-korttipaikan versioina. Puhelimesta löytyy myös tuki HD-äänitekniikalle, jonka ansiosta puhelut pitäisi kuulostaa normaalia paremmalta (vaatii tuen myös verkolta). Laitteen arvioitu myyntihinta ennen veroja on noin 115 euroa. Suomessa Nokia 515 tulee myyntiin yhden SIM-kortin versiona, ja tarkemmasta myyntiintuloajankohdasta kerromme myöhemmin vielä erikseen.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (9)

Hegetarium
Hegetarium

1

Jes! Vihdoin premium peruspuhelin, aina olen halunnut maksaa laadukkaista materiaaleista saamatta hintaluokan ominaisuuksia. Saattaa olla myyntimäärät karmaisevia...

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

2

@1

115€ veroton arvio eli jotain 139€ tulee olemaan myyntihinta alkujaan. Jos en haluaisi kosketusnäytöllistä vaan "perusluurin", ei haittaisi tuollainen hinta tippaakaan mikäli vähän saa laatua. Ei tuo ole edes lähelläkään keskiluokan luuria hinnaltaan?

Taidat puhua nyt Audeista :) (provo)

Vastaa
Hegetarium
Hegetarium

8

No nythän tämän Microsoft kaupan jälkeen tämä puhelin avautuu aivan uudella tavalla. Näyttäisi Nokian viimeiseltä taidonnäytteeltä, jossa kokoontuu moni asia missä Nokia on historiansa aikana ollut vahva.

Mielestäni parempi että oikean Nokian viimeinen puhelin on perusluuri kuin älypuhelin, koska niillä Nokia on aikoinaan noussut ja niiden tekemisessä se on aina ollut vahva.
Hyvä että ovat lähteneet panostamaan laatuun katsomatta hintaa, näin on voitu tehdä pitkästä aikaa laadukas peruskänny eikä suunnittelijoiden ole tarvinnut tehdä kompromisseja, jonka johdosta puhelin vaikuttaa oikeasti Nokialaiselta.

Perun edellisen kommenttini (1.) sanat, oikeastaan tekisi mieli ostaa tämä laite nostalgisuuden nimissä!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.