iWatch tuottaa ongelmia Applen kehitystiimille

Manu Pitkänen

iWatch tuottaa ongelmia Applen kehitystiimille
Apple on kohdannut ongelmia iWatchiksi kutsutun laitteen kehityksessä. The Informationin mukaan IT-jätti harkitsee näyttöpaneelityypin vaihtamista päästäkseen lähemmäs tavoiteltua neljän tai viiden vuorokauden akkukestoa, joka aiheutti harmaita hiuksia kehitystiimille jo viime keväänä.

Tarkempia tietoja paneelityyppivaihtoehdoista The Informationilla ei ole, mutta liikkeellä olevien huhujen mukaan Apple olisi päätynyt käyttämään 1,5-tuumaista AMOLED-näyttöä. The Information tietää kertoa myös, että Apple olisi joutunut käskemään komponenttitoimittajaansa lopettamaan tiettyjen osien valmistamisen viivästyneen kehitysaikataulun vuoksi. Verkkolehden mukaan keskeytys ei ole isossa kuvassa välttämättä kovin oleellinen, eikä välttämättä vaikuta laitteen julkaisuaikatauluun.

The Information huomauttaa, että Apple on koonnut kookkaan kehitystiimin iWatchin ympärille, joten siinä luulisi olevan myös valmiudet ratkaisemaan kohdatut haasteet.



Vielä ei ole täysin selvää millaisia myyntivaltteja Apple on suunnitellut iWatchilleen, eli miksi kuluttajat tarttuisivat mieluummin Applen vaihtoehtoon, kun markkinoille tulvii jo nyt muilta valmistajilta älkykkäitä rannekkeita ja kelloja pilvin pimein. Rekrytointien perusteella Apple olisi kiinnostunut täyttämään iWatchin erilaisilla vähävirtaisilla sensoreilla, jotka keräävät tietoa käyttäjästään ja hänen ympäristöstä.

Apple on palkannut henkilöstöä muiden muassa veren glukoosiarvojen mittaamiseen erikoistuneilta Senseonicsilta ja C8 MediSensorilta sekä laskimoskannereita valmistavalta AccuVeiniltä. Viime vuonna Apple rekrytoi myös muodin ja kuntoilun asiantuntijoita riveihinsä sekä osti vähävirtaisiin piireihin erikoistuneen Passif Semiconductorin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.