Apple-pomo lupaa: Tästä vuodesta tulee ennennäkemätön

1
Manu Pitkänen

Apple-pomo lupaa: Tästä vuodesta tulee ennennäkemätön
Applen tämän vuoden tuotejulkistukset muodostavat ennennäkemättömän kokonaisuuden, kehuu yhtiön verkkopalvelujohtaja Eddy Cue. Hänen mukaan Applella ei ole ollut näin hyvää tuotejulkistusvalikoimaa 25 vuoteen.

Kommentillaan Cue nostattaa odotukset erittäin korkealle, sillä vuosien 2007 ja 2010 (iPhonen ja iPadin lanseeraukset) päihittäminen ei ole mikään helppo tehtävä. Toisaalta tuotteet kehittyvät joka vuosi paremmiksi, joten jokaisen vuoden tuotteet ovat lähtökohtaisesti aina parempia kuin edellisten vuosien lanseeraukset.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook totesi viime vuoden lopulla työntekijöille suunnatussa kirjeessä, että yhtiöllä on valtavia suunnitelmia vuodelle 2014. Aika näyttää ovatko Cookin ja Cuen puheet katteetonta hypen nostatusta vai löytyykö lupauksille vastinetta. Yksi odotetuin tuotejulkistus on niin sanottu iWatch, jonka turvin Apple laajenisi puettavaan teknologiaan. Tämän vuoden iPhonet ovat myös herättäneet paljon keskustelua, sillä Applen uskotaan kasvattavan niiden kokoa Android-puhelimien tuumaluokkiin.



Lisää Applen tämän vuoden suunnitelmista kuullaan jo ensi viikon maanantaina, jolloin alkaa WWDC-kehittäjäkonferenssi. Siellä nähdään muiden muassa uudet OS X 10.10- ja iOS 8 -käyttöjärjestelmät.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

Eduardo taas hypettää. Jokainen vuosi on tietenkin uusi ja ennennäkemätön ja tuotevalikoima tietenkin paranee koko ajan ellei jotain ole todella pahasti pielessä.

Kohta se sitten nähdään, mitä on viime vuosina useaan otteeseen hypetetty ja lupailtu. Toivottavasti asetetulle odotuksille on tarjota katetta. Ennakkohype on aina vähän vaarallista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.