Pari parasta: Toukokuun uudet Android-sovellukset

Manu Pitkänen

Pari parasta: Toukokuun uudet Android-sovellukset
Toukokuun aikana esiteltiin uusia Android-sovelluksia, joista mielestämme kaikkein parhaimmat tai kiinnostavimmat olemme keränneet alla olevaan listaan. Mikäli listasta puuttuu joku mainitsemisen arvoinen sovellus, niin jaa tietosi ihmeessä kommenteissa.

Addappt

Addappt on uudenlainen älykäs kontaktisovellus, jossa sinun ei tarvitse huolehtia tuttavien yhteystietojen paikkansapitävyydestä. Yhteystietojen ajantasaisuudesta huolehtiminen on siirretty ystävillesi, jotka tietävät parhaiten milloin he muuttavat uuteen osoitteeseen tai vaihtaman puhelinnumeroa. Omia yhteystietoja ei tarvitse huudella Facebookissa tai muussakaan yhteisöpalvelussa, vaan addapptiin tehty muutos päivittyy automaattisesti tuttavapiirisi puhelimiin.

Addappt Google Playssä



Chadder

Sillä aikaa kun Heml.is-pikaviestimeen tehdään viimeisiä silauksia, tietoturvasta huolehdittua pikaviestintää voi käydä Chadderillä. Kenties "kaikkein tärkein" piirre Chadderissa on se, että ohjelmaa tukee John McAfeen, jolle on sattunut ja tapahtunut viime vuosina.



Chadder Google Playssä


Downcount

Laskurisovelluksia löytyy alustalle kuin alustalle läjäpäin, mutta Downcount on harvinaisen selkeä ja yksinkertainen jäljellä olevien aamujen laskentaan tarkoitettu ohjelma.

Downcount Google Playssä

Monument Valley

Kauniiden grafiikoiden ja mahdottomien kuvioiden ympärille luotu pulmaratkaisupeli on kerännyt iOS-käyttäjiltä runsaasti hyvää palautetta, joten monet Android-käyttäjätkin tulevat varmasti pitämään siitä.

Monument Valley Google Playssä



Secret

Juoruilusta ja salaisuuksista kiinnostuneille tarkoitettu Secret on ollut kovassa nosteessa maailmalla. Turhan vakavasti sovelluksen kautta jaettuja tietoja ei kuitenkaan kannata ottaa.

Secret Google Playssä

Sunrise

Jos hakusessa on runsailla ominaisuuksilla ryyditetty ja kauniilla käyttöliittymällä koristeltu kalenterisovellus, niin Sunrise on varma valinta. Exchange- ja tablet-tuet ovat tulossa kesällä.

Sunrise Google Playssä



Swarm

Mobiilimaailmassa on vähän aikaa ollut trendinä, että yhdestä monipuolisesta ohjelmasta siirrytään moneen sovellukseen, joiden käyttöskenaariot ovat tarkoin määriteltyjä. Tähän trendiin on myös Foursquare hypännyt, joka päätti pilkkoa sovelluksensa kahtia. Nykyinen Foursquare-sovellus asemoidaan kiinnostavien paikkojen löytämiseen tarkoitetuksi palveluksi (Yelpin kilpailijaksi), kun taas uudella Swarm-sovelluksella onnistuu kavereiden löytäminen ja "tsekkautuminen" paikkoihin.


Swarm Google Playssä



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.