Nikkei: Kuvista ja videoista huolimatta et ole vielä nähnyt iPhone 6:n lopullista designia

1
Manu Pitkänen

Nikkei: Kuvista ja videoista huolimatta et ole vielä nähnyt iPhone 6:n lopullista designia
Japanilainen talousjulkaisu Nikkei kertoo verkkosivuillaan, että netissä julkaistut lukuisat kuvat ja videot iPhone 6 -dummykoteloista eivät ilmennä oikean laitteen lopullista designia, mutta perusajatus niissä on kuulemma oikean suuntainen.

Kaikkein oleellisin ero dummy-versioiden ja iPhone 6:n designin välille syntyy takapuolen "antennipaikoista", joita monet nettikeskuskustelijat ovat kritisoineet voimakkaasti. Nikkein mukaan lopulliseen designiin ei ole tulossa dummy-koteloissa nähtyjä kiertäviä antennipaikkoja, vaan niiden ääriviivat merkkaavat kuoren leikkausrajoja. Takakuoren ala- ja yläosa voivat siis näyttää samanlaisilta kuin iPhone 5s:ssä.

Uuden puhelinmallin omenalogo aiotaan toteuttaa samalla tavalla kuin uusimmissa iPadeissäkin, eli omenan kuva leikataan kokonaan irti ja kuoren sisäpuolelle asennetaan taustakappale. Väite on linjassa muutamien kuvavuotojen kanssa.

Nikkei uskoo uusissa iPhoneissa käytettävän myös kaarevoitettua näyttölasia. Uutistoimisto Bloomberg uutisoi Applen testaavan 2.5D-lasin käyttöä viime vuoden lopulla. Ajatuksena on ilmeisesti kaarevoittaa lasia niin, että lasin ja alumiinirunko muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Se tarkoittaisi samalla timanttihiottujen reunojen menoa.



Bloombergin mukaan 4,7- ja 5,5-tuumaisten iPhone 6 -puhelimien valmistus alkaa heinäkuun aikana. Puhelimien valmistuksen vetovastuussa oleva Hon Hai on aloittanut yli 100 000 uuden työntekijän rekrytoinnin Applen uutuuslaitteiden kokoonpanoa varten.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (1)

Boss93
Boss93

1

"mutta perusajatus niissä on kuulemma oikean suuntainen." Tämä nyt taas ei kerro oikeastaan muuta, kuin, että laite tulee todennäköisesti olemaan suorakaiteen muotoinen =D Hyvin on Nikkei puhunut paljon sanomatta mitään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.