IWatchin massatuotanto ei välttämättä alakaan aivan vielä

Manu Pitkänen

IWatchin massatuotanto ei välttämättä alakaan aivan vielä
KGI Securitiesin matkapuhelinmarkkinaa seuraava analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi Applen aloittavan iWatch-rannelaitteen massatuotannon vasta marraskuun tietämillä. Kuon aiemmat ennakkoarviot Applen tulevista tuotteista ovat olleet melko tarkkoja, vaikkei hänenkään track record ole täysin tahraton.

Kuon tuorein arvio vaikuttaisi olevan ristiriidassa aiemmin liikkuneiden tietojen kanssa. Nikkei ja Re/coden John Paczkowski paljastivat kesäkuun alussa, että Apple on kaavaillut iWatchin julkaisua lokakuulle. Reuters kirjoitti pari viikkoa myöhemmin, että iWatchin julkaisu ajoittuisi lokakuulle ja laitteen varsinainen valmistus aloitettaisiin jo heinäkuussa Quantalla. Wall Street Journalin mukaan laite tulisi markkinoille syksyllä. Jutussa ei annettu tarkempaa julkaisuajankohtaa.



Periaatteessa kaikki edellä mainitut tiedot voivat pitää paikkansa. IWatchin tuotanto voidaan aloittaa jo tässä kuussa ja se voidaan esitellä lokakuussa, vaikka tuotannossa täysi hönkä laitettaisiin päälle vasta marraskuussa. Tämä tarkoittaisi lähinnä sitä, että laitteen saatavuus voi olla hyvin rajattua aluksi, mikäli se saa kuluttajat liikkeelle samalla tavalla kuin iPad tai iPhone.

Kuon mukaan Apple käyttää iWatchissa taipuvaa AMOLED-näyttöä, jonka suojana käytetään kestävää safiirilasia. IWatch kestää ilmeisesti hyvin vettä. Wall Street Journalin mukaan laitteesta tulisi saataville useita eri kokovaihtoehtoja ja niissä olisi yli kymmenen erilaista sensoria. Reutersin mukaan laitteen näyttö olisi suorakaiteenmuotoinen ja taivutettu kaarevaksi. Lisäksi siinä olisi tuki langattomalle lataukselle.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.