Näillä kodinkoneilla teet keittiöstäsi fiksun

3
Aleksi Kauhanen

Näillä kodinkoneilla teet keittiöstäsi fiksun
Onko paisti joskus jäänyt uuniin liian pitkäksi aikaa? Oletko joskus poistunut kotoa, mutta matkalla muistat unohtaneesi sammuttaa vedenkeittimen? Näillä kodinkoneilla nämä ongelmat ovat historiaa.

Teknologia kehittyy hurjaa vauhtia ja lähes jokaiseen laitteeseen on saatavilla jonkinlainen etähallintamahdollisuus. Uuneista, kahvinkeittimistä ja pesukoneista on nyt tullut fiksumpia, joita voit hallita tabletilla, puhelimella tai tietokoneella. Tässä muutama esimerkki.

Smarter Wi-fi iKettle

iKettle julkistettiin vuonna 2013 ja se mahdollistaa etäkäynnistyksen mistä tahansa kotoa iOS- tai Android applikaation avulla. Vaikka laite ei osaa täyttää itseään vedellä tai kaataa vettä valmiiksi kuppiin, mutta voit kesken suosikki tv-sarjasi laittaa veden kiehumaan ja mainostauolla hakea kupin kuumaa teetä vaivattomasti. Applikaatio tarjoaa myös mahdollisuuden hälytyksen kanssa sidottuun keittoon, jolloin aamuksi sinulla on valmista teevettä odottamassa. Lisätietoa laitteesta saat täältä. Älykeittimellä on hintaa 99.99€



Belkin WeMo Switch

Belkin WeMo Switch on laite, joka on suunniteltu toimimaan taustalla erilaisten kodinkoneiden kanssa. Kaikkien Wifi-yhteyden sisältävien laitteiden kanssa toimiva laite voi aktivoida kaikki siihen liitetyt laitteet. Lamppu ja kahvinkeitin ovat vain muutama esimerkki laitteista, jotka toimivat Belkin WeMo Switchin kanssa. Lisätietoa laitteesta saat täältä. Switchillä on hintaa 39.99 puntaa.

Samsung WW9000 Pesukone

Vaikka pesukone ei meillä kaikilla ole keittiössä, ajatus älykkäästä pyykkikoneesta kuulostaa houkuttelevalta. Kosketusnäytöllä ja applikaation etäkäyttöön sisältävä laite mahdollistaa älylaitteella meneillään olevan pesun tarkkailun ja pysäyttämisen tai aloittamisen. Lisäksi voit asettaa sovelluksen hälyttämään, kun pyykki on puhdasta. Lisätietoa laitteesta saat täältä. Pyykkikoneen hintalapussa lukee 1700 puntaa.

AGA iTotal Control

Selkeästi kallein kodinkone tällä listalla on etäohjauksella, kolmella uunilla varustettu hella. Kosketusnäyttö ja etäohjauksella hallittava kodinkone tarjoaa monenlaisia toimintoja, kuten "All Ovens On", "All Zones Off", "Roasting Oven On", "Baking Oven On" ja "Simmering Oven On". Jos laitteeseen ei tien päällä saada nettiyhteyttä, voi hellalle onneksi tekstata erilaisia komentoja, joilla ohjata sen toimintaa silloin, kun nettiyhteys ei pelitä. Lisätietoa hellasta täältä. Hellan saa itselleen 10,695 punnalla.

Mitä mieltä olet yllä mainituista kodinkoneista? Minkä itse haluaisit? Haluaisitko mitään yllä mainituista? Kerro se meille kommenteissa!


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentit (3)

SpyroMan
SpyroMan

1

Tuossakin saa olla lopulta 20 eri sovellusta puhelimessa uunille, mikrolle, jääkaapille, leivänpaahtimelle jne ;D. Ihan hyvä kuitenkin että teknologia kuitenkin tulee myös kodinkoneisiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Arzieh (vahvistamaton)

3

Samsung kodinkoneet tuo kotiin halpahallivaikutelman, eurooppalainen Miele on ainoa laatumerkki kodinkoneissa ja lisäksi laitteet ovat äärimmäisen tyylikkäitä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.