Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 2 julkistuspäivä paljastettiin

Manu Pitkänen

OnePlus 2 julkistuspäivä paljastettiin
Kiinalainen OnePlus on kertonut aikovansa julkaista uuden älypuhelimen 27. heinäkuuta. OnePlus 2:ksi nimetty puhelin on seuraaja viime vuonna julkaistulle OnePlus Onelle, joka herätti runsaasti mielenkiintoa ympäri maailmaa teknisten ominaisuuksiensa ja alhaisen hintansa ansiosta.

USB-C-portilla ja Snapdragon 810 -järjestelmäpiirillä varustetun älypuhelimen julkaistilaisuudesta on tulossa saataville virtuaalitodellisuuslaseille sopiva verkkolähetys. Lähetyksen seuraamista varten OnePlus esitteli Googlen pahvista Cardboard-laseja muistuttavan laitteen, joka tulee tilattavaksi OnePlussan verkkosivujen kautta toimitusmaksun hintaan.
OnePlus Onen hintaa laskettiin kesäkuun alussa 50 eurolla, millä selvästi ennakoitiin jo OnePlus 2:n lanserausta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja