Motorolalta vuosi uusi Droid-malli?

Puhelinvertailu

Motorolalta vuosi uusi Droid-malli?
Motorolan ja Verizonin yhteistyönä kuusi ja puoli vuotta sitten lanseerattu Droid-puhelinsarja on ollut yksi kulmakiviä Googlen mobiilialustan kehityksessä. Nyt yhtiöt ovat mahdollisesti julkaisemassa sarjaan uuden tuotteen.

Evan Blass on esitellyt Twitterissä vuotanutta kuvaa tulevasta Motorola-mallista, joka on mahdollisesti uusin Motorola Droid -malli – ainakin herran vinkistä päätellen. Kovasti tulevalta Moto Z -mallilta vaikuttava puhelin on siis todennäköisesti tämän laitteen Verizon-versio, jota myydään siis vain Yhdysvalloissa.

Edellisen kerran Motorolan ja Verizonin yhteistyö poiki Motorola Droid Maxx 2:n ja Motorola Droid Turbo 2:n viime vuoden lokakuussa.

Laitteen takaosan liitännästä voi päätellä, että puhelin tukee LG G5:n lisämoduulien tapaisia MotoMods-lisäosia. Motorolan omistava Lenovo pitää tilaisuuden kesäkuun 9. päivä, jolloin mahdollisesti tiedämme lisää mainituista laitteista.




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.