OnePlus vastasi heikkoon puntaan uudella hinnalla

Puhelinvertailu

OnePlus vastasi heikkoon puntaan uudella hinnalla
OnePlus on uudistanut hintaansa Isossa-Britanniassa, kuten se ennakoi viime viikolla. Saarivaltakunnan mahdollisen EU-eron johdosta punnan arvo on heilahtanut melkoisesti alaspäin.

Pääosin tuotteiden hinnat ovat varmasti pysyneet älypuhelinkaupan osalta ennallaan, mutta kuten OnePlus osoittaa niin joitain hieman suurempia hintoja voidaan jatkossakin nähdä riippuen punnan jatkosta.

Heikko punta on tarkoittanut sitä, että pienempiin älypuhelinvalmistajiin kuuluva OnePlus on joutunut hieman korottamaan uusimman huippumallinsa hintaa. 20 punnan korotus tuo OnePlus 3:n hinnan 329 puntaan, joka on tällä hetkellä noin 386 euroa. Euromaissa hinta laitteella on 399.

OnePlus työskentelee puhelinvalmistuksessaa varsin pienellä marginaalilla, toisin kuin muut valmistajat huippupuhelimiensa osalta. Tässäpä juuri syy OnePlussan kilpailukykyisiin hintoihin, ja samalla syy hinnan muutokseen. Edelleenkään laite ei siis ole kallis Isossa-Britanniassa, edes eurooppalaisella mittarilla, vaikka se ei aivan pääsekään enää Yhdysvaltojen 399 dollarin edullisuuteen.



Laitteen hintaa ei ole muutettu muissa Euroopan maissa, joissa ei ole käytössä euro.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.