Miten kävi maailman ohuimmalle lippulaivapuhelimelle taivutustestissä?

Puhelinvertailu

Miten kävi maailman ohuimmalle lippulaivapuhelimelle taivutustestissä?
Motorolan uusi Moto Z -älypuhelin on yksi maailman ohuimmista älypuhelimista. Vaikka muutamat kiinalaisvalmistajat ovat aiemmin julkaisseet ohuempia puhelimia, niin niiden laitteisto ei ole aivan Moto Z:n luokkaa, jonka lisäksi saatavuus lännessä on hankalampaa.

Jos siis tarkoituksena on hankkia huippuohut älypuhelin, niin Moto Z on varmasti yksi parhaista vaihtoehdoista. On kuitenkin muistettava, että kun laite on huippuohut, niin kestävyys voi kärsiä melkoisesti. Niinpä JerryRigEverything on julkaissut YouTubessa videon, jossa vain 5,2 millin paksuinen Moto Z laitetaan kestävyystestiin.

Naarmutustesteissä Moto Z pärjää hyvin odotetulla tavalla, kun muistaa, että laitteessa on käytetty pääasiassa Gorilla Glass 4 -lasia ja metallia, mutta miten on taivutustestin laita? Yllättäen Moto Z ei rikkoudukaan niin helposti kuin huippuohuelta laitteelta voisi kuvitella. Edes iPhone 6:n tapaista rikkoutumista nappien kohdalta ei tapahtunut, puhumattakaan katastrofaalisista ongelmista, kuten Nexus 6P:llä.



Laite taipuu kyllä banaanin tavoin, mutta vastataivutuksella pienetkin ongelmat ovat korjattavissa. Niinpä voimmekin todeta, että ohuempi ei ole aina hauraampi.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.