Galaxy Note7:stä 6 gigan versio, mutta ei Suomeen?

Puhelinvertailu

Galaxy Note7:stä 6 gigan versio, mutta ei Suomeen?
Samsung esitteli viime viikolla uuden Note-huippupuhelimensa, ja laite olikin hyvin odotetunlainen niin ominaisuuksien kuin ulkoasunkin puolesta. Yksi huhuttu ominaisuus jäi kuitenkin puuttumaan.

Galaxy Note7:n RAM-muistin määrä jäi edeltäjän tavoin 4 gigatavuun, vaikka useat huhut kertoivat, että odotettavissa on mm. OnePlus 3:n inspiroimana kuusi gigatavua RAM-muistia. Näin ei siis käynyt, mutta kiinalaisviranomaisten käsissä käynyt laite vaikuttaisi vahvistavan, että sellainenkin on tulossa.

Phone Radar kuitenkin kertoo, että vaikka laite on todella tulossa markkinoille, niin sitä ei kannata odottaa Suomessa myyntiin. Sivuston tietojen mukaan kuuden gigatavun malli saapuu myyntiin vain Kiinassa. Olisi varsin mukavaa nähdä ylimääräisellä kahden gigatavun RAM-muistilla sekä tuplatulla tallennustilalla varustettu Note7 myös Suomessa. Erityisesti, kun tietojen mukaan sillä on vain noin 50-60 euroa lisähintaa.



Valitettavasti näillä näkymin jäämme lännessä vaille kyseistä mallia, mutta onhan Note7 jo valmiiksikin varustettu riittävän hyvällä raudalla. Vai onko?


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.