Kumpi Galaxy Note7 on nopeampi?

Puhelinvertailu

Kumpi Galaxy Note7 on nopeampi?
Samsungin uusin älypuhelin Galaxy Note7 saapuu myyntiin maailmanlaajuisesti, toisin kuin edeltäjä Note5, mutta Galaxy S7:n tavoin tarjolla on kaksi eri versiota, joita erottaa järjestelmäpiiri. Euroopassa myyntiin tulee Samsungin omalla Exynos-piirillä varustettu laite ja Yhdysvalloissa piirinä on muista huippulaitteista tuttu Snapdragon 820. Kysymys kuuluukin, kumpi näistä olisi se nopeampi laite?

PhoneArena on ottanut selvää miten näiden kahden liki identtisen laitteen suorituskyky vertautuu eri suorituskykytestien nojalla. Tietysti kyseessä on varsin teoreettinen testi, jonka tulokset eivät välttämättä kerro yksilökohtaisesta käyttökokemuksesta. Jonkinlaisia viitteitä se kuitenkin antaa laitteiden suorituskykyeroihin.

Lopulta erot eivät ole kovinkaan suuria ja piiristä riippuen voitot menevät kutakuinkin tasan. Yhdysvalloissa myytävä Snapdragon-versio vie pelisuorituskyvyssä, kun taas Suomessa myytävä Exynos on nopeampi mm. verkkoselaamisessa. Joka tapauksessa taskussa on yksi tämän hetken tehokkaimmista puhelimista. PhoneArena huomioi lisäksi, että tämä testi ei kerro mitään akkukeston vaikutuksista joista se lupailee myös vertailua myöhemmin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.