Ensimmäiset kuvat julki: Tällaisia kuvia iPhone 7 Plussalla saa

Manu Pitkänen

Ensimmäiset kuvat julki: Tällaisia kuvia iPhone 7 Plussalla saa
Sport Illustrated on aiempina vuosina päässyt käsiksi uusimpaan iPhoneen ennen puhelimen myynnin alkamista ja saanut erityisluvan julkaista sillä otettuja kuvia ennen muita. Näin kävi myös tällä kertaa.

Lehden valokuvaaja David E. Klutho testasi iPhone 7 Plussan kameraominaisuuksia viikonlopun Titan–Vikings-pelissä. Puhelimen kameran piirtojälkeä voi käydä ihmettelemässä Sport Illustratedin galleria-artikkelissa.

Valitettavasti kuviin ei ole liitetty kuvausasetuksiin tai testattuihin ominaisuuksiin liittyviä taustatietoja, joten kuvista ei välttämättä saa irti kovinkaan paljoa yksityiskohtaista tietoa irti. EXIF-data kuvista kuitenkin löytyy, joten viitseliäimmät voivat kaivella kuvausasetukset käsiin esiin. Kuvista ei äkkiseltään myöskään ilmene, että onko henkilökuvissa käytetty uutta portrait-tilaa, jonka pitäisi lisätä kuviin bokeh-efektin häiritsevän taustan sumentamiseksi.

iPhone 7 Plussassa on kaksi 12 megapikselin kennoa, joiden edessä on normaali laajakulmalinssi sekä kaksinkertaista zoomausta varten telelinssi. Laajakulmaisen kameran aukkoluku on f/1,8 ja telekameran aukkoluku on f/2,8. Optinen kuvanvakain löytyy ainoastaan laajakulmaisesta kamerasta.



Kuvat on otettu kaikki päivällä kirkkaassa auringonpaisteessa, joten iPhone 7 Plussan hämäräkuvausominaisuudet ovat vielä mysteeri.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
117 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
949 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -11%

Realme 11 (5G)
280 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 314 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.