HTC:n pian julkistettava X10 paljastui?

Puhelinvertailu

HTC:n pian julkistettava X10 paljastui?
HTC:n edellinen 10-huippumalli ei ehkä jäänyt viime vuodesta monien mieleen esimerkiksi Note7:n tai edes Galaxy S7:n tavoin, mutta kyseessä oli monien mielestä yksi vuoden parhaista älypuhelimista. Se sai taiwanilaisyhtiön takaisin oikealle polulle ja kenties tänä vuonna tarjolla jatkoa hyvälle viime vuodelle?

Nyt tulevasta älypuhelinmallista on vuotanut kuvia verkkoon. VentureBeatin mobiilivuodoista tuttu Evan Blass on julkaissut oheisen kuvan, jossa esiintyy väitetysti HTC One X10. X-mallisto on HTC:n hieman lippulaivamallia edullisempi, mutta suuremmalla näytöllä varustettu mallisto, joka kilpailee mm. OnePlussan kanssa.

Kyse on nimensä mukaisesti siis One X9:n seuraajasta, jota odotetaan esiteltäväksi vielä vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Tietojen mukaan näyttö on tälläkin kertaa 5,5-tuumainen ja muutokset ovat muiltakin osin pieniä. Kameran resoluutio on tosin kasvanut edeltäjän 13 megapikselistä reippaaseen 16 megapikseliin.



X10 sisältää MediaTekin kahdeksanytimisen järjestelmäpiirin, joka ei tosin ole aivan tehokkaimmasta päästä. Tosin kolmen gigatavun RAM-muistin kanssa se riittää varmasti oivasti useimmille. Puhelin julkistetaan todennäköisesti yhdessä HTC 10:n seuraajan sekä mahdollisen kolmannen puhelimen kanssa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.