Samsungilta tulossa uusi väriversio Galaxy S8:sta

Puhelinvertailu

Samsungilta tulossa uusi väriversio Galaxy S8:sta
Samsung tuo markkinoille tämän vuoden aikana ainakin yhden merkittävän version Galaxy S8:sta. Kyseessä on tietysti Galaxy S8 Active, joka on kestävämpää puhelinta kaipaavan versio korelaisyhtiön huippupuhelimesta.

Tätä ennen Samsung on kuitenkin päättänyt uudistaa Galaxy S8 -valikoimaa uudella värivaihtoehdolla. PriceRajan kuvavuoto väittää esittelevän tulevaa Galaxy S8 -mallia, joka on väritetty pinkiksi.

Koska kyseessä on tuttu väri, niin vuoto voi hyvinkin pitää paikkansa. Erityisesti iPhone-malleista tuttu metallinen pinkki löytyi myös Samsungin edeltävästä Galaxy S -huippumallista. Galaxy S8:n muut värivaihtoehdot tähän mennessä ovat musta, kulta, hopea ja sininen.

Luonnollisesti tässä vaiheessa jäämmekin vain odottamaan virallista sanaa Samsungilta. Kenties tämän julkistuksen yhteydessä tulee myös muita värimalleja – tai kenties maailmanlaajuisesti saadaan Kiinassa jo julkistettu Pirates of the Caribbean -versio.




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.