Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vinkki: Parhaat näppäimistöt Androidiin

Petteri Pyyny

Vinkki: Parhaat näppäimistöt Androidiin
Vaihtamalla Androidin oletuksena asennettu näppäimistö toiseen tehostat usein puhelimen käyttöäsi. Listasimme mielestämme parhaat näppäimistöt.

Monessa uudessa Android-puhelimessa sen heikoin lenkki on puhelimessa esiasennettuna oleva näppäimistö. Ongelma on helppo ratkaista vaihtamalla näppäimistösovellus toiseen, omiin tarpeisiin parempaan.
Tässä meidän valintamme parhaiksi Androidin näppäimistöiksi, joissa kussakin on omat erikoisuutensa.

Gboard - Googlen oma näppäimistö

Gboard on Googlen oma näppäimistö, joka sisältää kaikki modernin, hyvän näppäimistön perusominaisuudet, kuten räätälöitävyyden ja oppivan ennakoivan tekstinsyötön, Ja koksa kyseessä on Googlen näppäimistö, löytyy näppäimistöstä toki myös Googlen haku sisäänrakkennettuna.

Alla näppäimistön esittelyvideo:Lataa Gboard -näpäimistö täältä

Kika - Emojeita paljon käyttävän näppäimistö

Kika on "hauskaan kirjoittamiseen" erikoistunut näppäimistö, joka kehuu emoji- ja GIF-animaatiovalikoimaansa valtavaksi. Kika sisältää kuitenkin myös tavanomaisemmat ominaisuudet, kuten liukukirjoituksen, ennakoivan tekstinsyötön ja laajan muunneltavuuden.

Alla Kikan esittelyvideo:Lataa Kika-näppäimistö täältä

Fleksy - Nopein näppäimistö

Fleksy kehuu näppäimistöään maailman nopeimmaksi, sekä toiminnaltaan että kirjoitusnopeudeltaan. Väitteille saattaa olla vastinetta, sillä sen verran ylistävää palaute on sen käyttäjien keskuudessa. Kuten Kikakin, myös Fleksy on "moderni" näppäimistö ja tukee laajasti sekä GIF-animaatioita että emojeita, lähes kaikissa mahdollisissa viestisovelluksissa.

Alla Fleksyn esittelyvideo:Lataa Fleksy-näppäimistö tästä

SwiftKey - Kenties kaikkein paras näppäimistö?

Viimeisenä listallamme on SwiftKey, jonka Microsoft osti huikealla 230 miljoonalla eurolla vuonna 2016. Kauppahinta voi kummastuttaa, mutta kyseessä on kuitenkin eittämättä yksi parhaista näppäimistöistä - ellei paras. SwiftKeyn erikoisuutena on pilveen tallettuva, oppiva oikeinkirjoitustietokanta, jolloin sovellus muistaa kirjoitustapasi myös laitetta vaihdettaessa. SwiftKey myös tukee useaa yhtäaikaista kieltä oikeinkirjoituksen suhteen, eli jos harrastat ns. finglishin (sekaisin sekä suomea että englantia) kirjoittamista, SwiftKey ymmärtää kirjoitustasi paremmin kuin oikeastaan mikään muu näppäimistö.

SwiftKey tukee luonnollisesti myös emojeita, muokattavuutta ja kaikkea muutakin, mitä modernilta näppäimistöltä osaa kaivata.

Alla SwiftKeyn esittelyvideo:Lataa SwiftKey tästä

Ja jotta sormi ei menisi suuhun, luethan myös oppaamme miten vaihdat näppäimistön Androidissa.

...jäikö lempinäppäimistösi mainitsematta? Kerro kommenteissa!

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja