Apple julkaisi videon, jolla se esittelee iPhone X:n parhaat uudet ominaisuudet

Puhelinvertailu

Apple julkaisi videon, jolla se esittelee iPhone X:n parhaat uudet ominaisuudet
Apple on julkaissut YouTubessa opastevideon, jolla se esittelee uutta iPhone X -puhelinmallia. Täysin uudistunut iPhone X sisältää mukavasti tekniikkaa, jota ei löydy aiemmista malleista, joten esittelyvideo onkin paikallaan niille, jotka eivät ole vielä perillä uudesta "kympistä".

Esittelyvideolla keskitytään muun muassa eleohjaamiseen, Face ID -kasvojentunnistukseen sekä animojeihin. Jälkimmäiset ovat kasvojentunnistustekniikalla naamaa mukailevia eläviä kuvia, joita laitteesta löytyy kaikkiaan 12 ja niitä voi käyttää mm. iMessagessa.

Koska kyseessä on ensimmäinen iPhone, josta ei löydy lainkaan kotinäppäintä, niin käyttöliittymän käyttäminen on täysin erilaista. Eleohjaaminen mahdollistaa niin moniajovalinnat, ohjauskeskuksen säädöt kuin sovellusten sulkemisenkin.

Face ID -kamera puolestaan toimii videon mukaan kaikkialla missä aiemmin käytit Touch ID:tä eli sormenjälkilukijaa. Niinpä Face ID:tä käytetään niin laitteen avaamiseen kuin maksujen hoitamiseen netissä tai Apple Pay -tuetulla maksupäätteellä kaupassa.



Apple myös muistuttaa, että naamadata säilyy aina laitteella turvallisessa muodossa ja sitä ei koskaan lähetetä Applen tai muiden palvelimille.

Näiden lisäksi Apple esittelee uutta Portrait Lighting -kuvausominaisuutta, jolla saa uudenlaista ilmettä nyt myös selfie-kuviin.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.