1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Entä jos Whatsapp ei tulekaan enää WP:lle?

Viestiketju Windows Phone -osiossa. Ketjun avasi deegeex 22.05.2014.

 1. deegeex

  deegeex Newbie

  Viestejä:
  17
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Mietin tuossa, että mitenkäs suhtaudutte, jos Whatsapp ei koskaan enää tulekaan takaisin Windows Phonelle ja sen poisto oli joku Facebookin poliittinen päätös?

  Vaihtuuko puhelin Androidiin/iPhoneen vai miten meinaatte tehdä?
   
 2. Taeco

  Taeco Active member

  Viestejä:
  483
  Kiitokset:
  134
  Pisteet:
  53
  Whatsapp on suosittu pääasiassa siksi, että se toimii kaikilla mobiilikäyttöjärjestelmillä. Aina vähemmän käytetyistä, kuten Ashoista ja Symbianeista suosituimpiin. Jos päättävät tehdä jotain noin typerää, niin ihmiset vaihtavat toiseen sovellukseen. Vaihtoehtoja on läjäpäin.

  Itse käyttäisin paljon mieluummin Skypeä, jos siinä vain olisi kaikki samat ominaisuudet. Lähinnä siksi, että sillä pystyy myös soittamaan tarvittaessa ja se toimii myös tietokoneilla.
   
 3. TaioJ

  TaioJ Member

  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  18
  Jostain syystä WP8.0 skype sovellus imee akkua ainakin Lumia 625:llä. Piti poistaa kun akun kesto putosi vuorokaudella. Whatsapp tuntuu vielä toimivan
   
 4. Fantasos

  Fantasos Member

  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  12
  Pisteet:
  13
  Microsoft omistaa kivan siivun Facebookin osakkeista ja Facebook on aktiivisesti promonnut Windows Phonen Facebook-sovellusta vaikka se onkin Microsoftin tekemä. Olisi outoa että tuohon ilmestyisi nyt joku kiista kahden firman välille.

  Äkkiseltään epäilyttää että WhatsAppin ongelma liittyi jotenkin siihen jos ko. sovellus asennetaan WP8.1 puhelimeen jossa sitä ei ennestään ole. Mikään muu ei oikein selitä sitä että se vedettiin kokonaan pois jakelusta, eritoten kun ihmiset joilla ko. sovellus jo oli eivät ole raportoineet mistään massiivisesta mailman tuhoavasta ongelmasta.
   
  _eemeli- ja Taeco kiittävät tästä.

Jaa tämä sivu