1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

joko on ensimmäinen puhelin arvottu?

Viestiketju Off-topic -osiossa. Ketjun avasi JoniS 20.06.2013.

 1. Taeco

  Taeco Active member

  Viestejä:
  483
  Kiitokset:
  134
  Pisteet:
  53
  Tänään tuli kotiovelle arvonnasta voitettu 920, harmillisesti vähiten mieluisan värisenä: punaisena, vaan eipä sovi väristä valittaa ilmaiseksi saadusta tuotteesta:D Uudet ulkokuoret maksaisivat pirusti (ainakin mitä joiltain sivustoilta hintatietoja katselin) ja puhelimen joutuisi aika perusteellisesti purkamaan värin vaihtaakseen, joten taidan tyytyä suojakuoriin. SIM-kortin vaihdosta yrittivät veloittaa 5€, joten leikkasin vanhan simini mattoveitsellä ja hyvin toimii. Vaikka Afterdawnin kaverit sanoivatkin, ettei olisi takuuta laitteella, niin DNA antoi kuitenkin takuukuitin.

  Mutta mutta, testailen kaikessa rauhassa pari viikkoa, ja teen sitten arvostelun, kuten jo dRD:lle lupailinkin:) Hyvin tyytyväisenä kiitän ja kumarran Puhelinvertailulle uudesta puhelimesta vanhan puhelimeni hajotessa käsiin - rahaakaan ei oikein olisi ollut laittaa uuteen:)
   
 2. _eemeli-

  _eemeli- Regular member

  Viestejä:
  558
  Kiitokset:
  64
  Pisteet:
  38
  Se punainenhan on tyylikäs. :D Itse ainakin tykkään kaikista muista paitsi mustasta ja harmaasta. Ne ovat tylsiä. Itse en ole ikinä ymmärtänyt kuka haluaa sen värisen puhelimen.

  No joo. Mihin sinä meinasit sen arvostelun tehdä? Laitahan linkkiä sitten johonkin niin pääsee lukemaan.

  Itse suosittelen ehdottomasti langattoman laturin ostamista. Vaikka se kallis onkin, niin myöhemmin huomaat kuinka kätevä puhelin on siihen vain pistää. Lumiaa tulee myös ihan vain pidettyä alustan päällä silloin kun sitä ei käytä, näin näyttö on lähes koko ajan täynnä.
  Sitä paitsi ilman laturia osa käyttökokemuksesta ja puhelimen innovatiivisuudesta menee hukkaan. ;)
   
 3. mrl586

  mrl586 Regular member

  Viestejä:
  233
  Kiitokset:
  13
  Pisteet:
  28
  Ilmeisesti Lumia on tulossa tännekin saapumisilmoituksesta päätellen.
   
 4. Taeco

  Taeco Active member

  Viestejä:
  483
  Kiitokset:
  134
  Pisteet:
  53
  Katsotaan, kuinka arvostelun kirjoittaminen onnistuu tuonne puhelinvertailun arvostelupaikkaan (esim. voiko laittaa kuvia, muotoilua jne.), kun en ole sinne aiemmin mitään arvostellut.

  Ei tässä punaisessa muuten olisi mitään vikaa, mutta on ikävää joutua laittamaan näyttö päälle, erottaakseen puhelimensa tyttöystävän omasta.

  En ole vielä varma, raaskinko niin tyyristä laturia hankkia, vaikka kivahan se olisi.
   
 5. Peku

  Peku Active member

  Viestejä:
  1,398
  Kiitokset:
  76
  Pisteet:
  58
 6. Taeco

  Taeco Active member

  Viestejä:
  483
  Kiitokset:
  134
  Pisteet:
  53
  Mutta kuten sanoin, ei olisi ollut varaa nyt näin hienoa puhelinta ostaa:D Jos ostan kuoret, en osta laturia, se on joko-tai. Onko suositella tyylikästä ja halpaa laturia?
   

Jaa tämä sivu