1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Lumia Saksasta, suomenkielinen käyttöliittymä?

Viestiketju Windows Phone -osiossa. Ketjun avasi magnus12 08.06.2014.

 1. magnus12

  magnus12 Member

  Viestejä:
  37
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  18
  Isäpaappa haluaa Lumia 630 -luurin kahdella sim-paikalla. Suomesta niitä ei saa, mutta Saksasta saa ainakin Amazonista ja getgoods.de-puljusta.

  Voiko ulkomailta tilattuun Lumiaan valita suomen kielen?

  http://www.getgoods.de/detail/index/sArticle/1322593
  (Toimittavatkohan nämä Suomeen? Rekisteröityessä ei voi valita kotimaakseen kuin Saksan, mutta suomalaisilta foorumeilta löytyy juttua että hyvä pulju.)
   
 2. Taeco

  Taeco Active member

  Viestejä:
  483
  Kiitokset:
  134
  Pisteet:
  53
  Omassa 920:ssäni ainakin on ihan kaikki mahdolliset kielet vaihtoehtoina. Tietääkseni näin on kaikissa muissakin Lumioissa.
   
  magnus12 kiitti tästä.
 3. mcmopo

  mcmopo Active member

  Viestejä:
  1,507
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Kieli pitäisi olla valittavissa mutta ongelmia saattaa tulla operaattorien asetuksissa. Uusimmista puhelimista en tiedä mutta ainakin 7,8 puhelimella on ongelmia esim. Saunalahden liittymällä. Puhelimen asetuksissa piti säätää roaming tila päälle jotta netti toimisi. Tämä johtui siitä että saunalahdella ei ole omaa verkkoa vaan käyttää Elisan verkkoa. Eli voi joutua vaihtamaan operaattoria jos tulee ongelmia mutta muuten pitäisi olla homma kunnossa.
   
  Ketola ja magnus12 kiittävät tästä.
 4. magnus12

  magnus12 Member

  Viestejä:
  37
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  18
  Mistäköhän tämä johtuu, tai miten asiasta voisi varmistua? Vertailin Suomen Nokian sivuilta normi 630:n ja Saksan Nokian sivuilta tuplasim-630:n speksejä, ja ainakin GSM-taajuudet yms. ovat molemmissa samat. Tiedä häntä sitten... Ei välttämättä kehtaa summamutikassa kokeillakaan.
   
 5. mniskane

  mniskane Member

  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No se johtuu siitä, että puhelimissa on eri firmware versioita riippuen mille markkinalle ne on toimitettu valmistajan toimesta. Google varmaan löytää mitkä kielet on tuettuna saksassa myytävissä luureissa. Kuten tässä ketjussa on jo todettu, saattaa olla myös jotain muita eroja eri alueiden fw versioissa.
   

Jaa tämä sivu