1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mikä puhelin käytössä?

Viestiketju Off-topic -osiossa. Ketjun avasi Legitti 06.07.2013.

 1. Legitti

  Legitti Active member

  Viestejä:
  1,176
  Kiitokset:
  58
  Pisteet:
  78
  Mikä puhelin sinulla on käytössä ja mitä pidät kyseisestä luurista? Kauanko se on sinulla ollut ja aiotko hankkia uutta lähiaikoina? Jos niin minkä?
   
 2. 7520G

  7520G Regular member

  Viestejä:
  521
  Kiitokset:
  11
  Pisteet:
  28
  Lumia 920. Pidän. 1kk. En.
   
 3. mk99

  mk99 Regular member

  Viestejä:
  105
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  N9
  Loistava laite!
  Ollut vuoden
  Uuden ostan kunhan kyllästyn, vielä ei havaittavissa merkkejä. :rolleyes:
   
 4. R3DgRu

  R3DgRu Regular member

  Viestejä:
  385
  Kiitokset:
  52
  Pisteet:
  38
  Zte Blade ja ollut minulla vähän yli 2 vuotta. Ihan hyvä hintaisekseen, mutta nykyään kelpaa lähinnä leikkikaluksi. Muuhun liian hidas. Uusi puhelin himottaisi, mutta ei ole rahaa tällähetkellä. :p
   
 5. blokki

  blokki Regular member

  Viestejä:
  423
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nokia 701

  Ihan kiva satunnaista boottailua lukuunottamatta, pitäs kai jaksaa ohjelmisto päivittää, kamera ihan p**ka, jos pitää läheltä saada tarkka kuva.
  kohta tulee kaksi vuotta

  asus padfonen ajatellut sitten joskus ostaa.
   
 6. Datanen

  Datanen Guest

  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  SGS3 malli on tällähetkellä käytössä muistaakseni yli vuoden ajan ja olen ollut siihen tyytyväinen. Jouduin tosin lähettämään sen muutaman kerran huoltoon jatkuvat boottailun takia mutta kun piirilevy oli vaihdettu niin ongelmat korjaantuivat. Nyt toimii mainiosti ja näitä ongelmia sattuu välillä myös muille malleille.
   
 7. apek

  apek Regular member

  Viestejä:
  567
  Kiitokset:
  46
  Pisteet:
  38
  Puolisen vuotta ollut Samsung Galaxy Note 2 käytössä. Loistava puhelin, niin näytön kuin tehojenkin puolesta. Tällä nyt mennään varmaan pari vuotta.
   
  Phanatic kiitti tästä.
 8. _eemeli-

  _eemeli- Regular member

  Viestejä:
  558
  Kiitokset:
  64
  Pisteet:
  38
  Kohta vuoden ollut käytössä Lumia 800.
  Itse olen tykännyt kyseisestä mallista todella paljon. Käyttis on aivan loistava, kamera on todella hyvä, näytön kuvanlaatu ja näkyvyys huippuluokkaa, tyylikäs muotoilu, Nokian omat lisäsoftat, some-integrointi, jne.
  Eipä tuossa juurikaan negatiivisia puolia ole.

  Luultavasti syksymmällä tai lähempänä joulua saatan hankkia uuden kännykän. Joko tukeva EOS-malli, tai Lumia 925.
   
 9. Taeco

  Taeco Active member

  Viestejä:
  483
  Kiitokset:
  134
  Pisteet:
  53
  Yli vuoden ollut käytössä tämä E7. Muotoilun puolesta en ole ikinä käyttänyt mitään parempaa. Tuntuma on hyvä, puhelimen liukukansi tuntuu edelleen kuin uudelta ja kirjoittaminen helppoa. Käyttöjärjestelmä tosin on järkyttävää kuraa - osasyynä tosin voi olla hidas rautakin. Ostan uuden, kun tämän korjaaminen ei enää onnistu kotikonstein.
   
 10. hanki

  hanki Regular member

  Viestejä:
  216
  Kiitokset:
  8
  Pisteet:
  28
  Itsellä löytyy xcover, harmi vaan. Ostin puhelimen itselle joululahjaksi viimejouluna B) Onhan tässä kovana haaveena ostaa uusi puhelimen, saa nähä millon saan ostetuks :D

  Plussat
  -Android (mielipideasia, mutta itse pidän plussana)
  -Veden- ja iskunkestävä

  Miinukset
  -Hidas
  -Tallennustilaa ~250mb
  -Ei tue päivityksiä. Kysyy kokoajan että haluatko päivittää, mutta päivitys aina epäonnistuu.
  -Samsungin omat paskaohjelmat mitä ei saa poistettua ilman roottausta. Tosin, kaikissi samsungeissa on ne.
   
 11. TaioJ

  TaioJ Member

  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  18
  Lumia 900 kohta vuoden ollut. Tyytyväinen täytyy olla kun ei bugittele tai ole kaatunut kertaakaan. Lumia 920 olen harkinnut halvan hinnan ja softan takia.
   
 12. Fulca87

  Fulca87 Member

  Viestejä:
  86
  Kiitokset:
  6
  Pisteet:
  18
  iPhone 4s 16GB. -Tuunattu Versio-
  Ollut käytössä 2 vuotta.

  Mukava puhelin, helpoilla asetuksilla. Ei mitään vikaa ollut tähän päivään asti.

  Seuraava puhelin, en tiedä vielä :D Menen tilanteen mukaan, mutta kyllä tuo Iphone alkanut jo naarmuuntumaan,
  että uusi puhelin täytyisi hankkia. Sitä en tiedä, että lähdenkö Nokiaan vai Samsungiin vai Iphoneen "ne kuitenkin ovat niin ylihinnoiteltuja" :D
   
 13. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Viestejä:
  8,855
  Kiitokset:
  190
  Pisteet:
  143
  Nokia e7. QWERTY <3. Taitaa olla 16kk ollut nyt käytössä. Vaihtuu samantien, kun tulee high-end päähän kunnon QWERTY-luuri skandeilla, käyttikselle ihan se ja sama onko iOS, WP vai Android (käyttö on kalenteri, maili, selain -yhdistelmää, mutta sitten vastapainoksi todella, todella paljon tuota yhdistelmää).
   
  Taeco kiitti tästä.
 14. mrl586

  mrl586 Regular member

  Viestejä:
  233
  Kiitokset:
  13
  Pisteet:
  28
  Kiinasta ostettu Huawei U9508 koekäytössä. Laite kotiutunut 26.4, joten se on ollut käytössä noin 2,5 kuukautta. Laatikossa on lisäksi purjekalaa odottava N9.
   
 15. MilouX

  MilouX Newbie

  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  3
  Todellakin dRD, kuulun kanssasi samaan uskontokuntaan. Alkaa vain pelko hiipimään mieleeni, että ehtiikö E7:ni luovuttaa ennen kuin markkinoille tulee sinua lainatakseni; "high-end päähän kunnon QWERTY-luuri skandeilla, käyttikselle ihan se ja sama onko iOS, WP vai Android (käyttö on kalenteri, maili, selain -yhdistelmää, mutta sitten vastapainoksi todella, todella paljon tuota yhdistelmää)"

  Tiedän monia, jotka nimenomaan työkäyttöön odottavat puhelinmallia, jossa ei kunnollisen qwerty-näppäimistön takia kuitenkaan tarvitsisi luopua isosta kosketusnäytöstä. Ei nyt vaan laitevalmistajat tunnu suostuvan ymmärtämään, että kosketusnäppis EI OLE hyvä ratkaisu, kun puhelimella joutuu paljon kirjoittamaan sähköposteja.

  Nokiakin vaan kehittää puhelimiensa kameroita, millä ei työkaytössä ole mitään väliä, eivätkä ymmärrä qwertyssä muhivaa kultamunaa joka vain odottaa poimijaansa. Toivottavasti joku muu tajuaa ja pian.
   
  Taeco kiitti tästä.
 16. ArttuH5N1

  ArttuH5N1 Member

  Viestejä:
  79
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  18
  Käytössä Nokia 701. Arvosanana vahva 7 tai heikko 8. Puhelin on palvellut melko hyvin. Kyllähän tuo Symbian on melko vanha ja sovellusvalikoimasta nyt ei voi edes puhua purskahtamatta itkuun, mutta puhelimen laatu (kestävyys tiputettaessa) on yllättänyt positiivisesti. Puhelin on myös mukava pitää kädessä.

  Päivitys kuitenkin edessä. Saa nähdä, vaihtuuko valmistaja toistaiseksi palvelleesta Nokiasta johonkin muuhun. Vaihtoehtoina keskihintaiset Androidit ja halvemman pään Lumiat.
   
 17. Feynman7

  Feynman7 Member

  Viestejä:
  17
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  13
  Käytössä Nokia N8 ja omaan käyttööni soveltuu edelleen tosi hyvin. Navigointi on loistava, kamera tosi hyvä ja nettiselailut hoituu riittävän hyvin Operalla. Ikää tulee syksyllä jo kolme vuotta. Uuteen vaihdan kun löytyy keskihintainen puhelin, jossa kamera on nykyisen veroinen. Käyttiksellä ei oikeastaan niin väliä, koska kaikilla (Android, iOS, WP) on omat hyvät puolensa, mutta toisaalta mikään ei mielestäni ole ylivoimaisen hyvä vaihtoehto. Toki myös Jolla ja Sailfish kiinnostaa, mutta ne keskittyy varmaan enempi softaan ja esimerkiksi kamera on standardikamaa.
   
 18. _eemeli-

  _eemeli- Regular member

  Viestejä:
  558
  Kiitokset:
  64
  Pisteet:
  38
  Lumia 920:aa saa jo alle 400€. Odotat syksyyn, niin hinta on lähempänä sitä 300€, jolloin saat todella hyvän puhelimen todella hyvällä kameralla suhta halpaan hintaan.
   
 19. Taeco

  Taeco Active member

  Viestejä:
  483
  Kiitokset:
  134
  Pisteet:
  53
  En usko, että sitä tulee saamaan alle 350€, paitsi korkeintaan hyvin lyhytaikaisessa varastontyhjennyksessä. Jo vajaa 400€ vaikuttaa melko uskomattomalta. Pitää ottaa huomioon, että verottaja ottaa jo melkoisen siivun: Jos puhelimen hinta on 395€, niin veroton hinta 318€. Puhelimen kokoaminen maksaa Nokialle yli 200€, sen lisäksi siitä pitäisi saada vähän katetta, logistiset kulut ja kauppiaskin ottaa vähän välistä.

  Jos puhelin olisi hyllyllä 300€, niin veroton hinta olisi 241€, joka tarkoittaisi sitä, että joko Nokia, jälleenmyyjä tai molemamt myisivät sitä rajulla tappiolla.
   
 20. Feynman7

  Feynman7 Member

  Viestejä:
  17
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  13
  Keskihintaisen lisäksi se saisi olla myös keskikokoinen tai oikeastaan pieni nykymittojen mukaan. Eri Lumioita testasin juuri viikonloppuna ja esimerkiksi Lumia 620 tuntuu hyvänkokoiselta. Mulla on varmaan liian pieni käsi, mutta yhdenkädenkäyttö 920:lla ei ole kovin mukavaa. Toki vähän jo olen alkanut siihen tottumaan että olisi isompi luuri kun on noita useamman kerran testaillut. Alkuun nuo isot tuntui aivan järkyttäviltä käyttää, mutta vähitellen 4.5-5" on alkunut tuntua edes teoriassa mahdolliselta, joskin edelleen ei kovin miellyttävältä käyttää.

  Edit: http://hintaseuranta.fi/tuote/nokia-lumia-920-puhelin/1091009?ref=hakuehdotus
  Näyttää halvin olevan vain 359€.
   

Jaa tämä sivu