1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Miten päivitän sovelluksen Lumiassa?

Viestiketju Windows Phone -osiossa. Ketjun avasi pertti82 19.05.2014.

 1. pertti82

  pertti82 Member

  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Pari sovellusta sanoo että ne eivät toimi ennenkuin olen päivittänyt ne uuteen versioon. Miten tarkalleen voin päivittää ne sovellukset? Kaikki ohjeet googlesta ovat englanniksi ja ei oikein aukea.
   
 2. Valje

  Valje Administrator Ylläpitäjä

  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  13
  Kun avaat sovelluskaupan, pitäisi alalaidassa näkyä päivitykset (jos saatavilla). Sitä näpäyttämällä pääset päivittämään kaikki päivitystä tarvitsevat sovellukset. Uusista päivityksistä saa myös kätevästi ilmoitukse, kun lisää Kaupan kuvakkeen aloitusnäyttöön.
   
  dRD kiitti tästä.
 3. Jojjeli89

  Jojjeli89 Member

  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  14
  Pisteet:
  18
  Lisäksi voit koittaa SysApp Pusher -sovellusta. Sillä voit tarkistaa valmistajien omien sovellusten päivitykset (käsittääkseni aikaisemmin mitä ne tulisivat normaalisti? Oikaskaa jos tarpeen;)
   
 4. n8fin

  n8fin Member

  Viestejä:
  19
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  13
  Jos kauppa ei jostain syystä ilmoita uusista päivityksistä, mutta tiedät jonkun sovelluksen johon on saatavilla päivitys, hae se sovellus kaupasta hakusanalla ja avaa se siellä kaupassa, silloin sovelluksen ala osassa näkyy "Päivitä" nappi josta voit sovelluksen päivittää. Uudessa Windows Phone 8.1:ssä sovelluksen päivitykset voi tarkistaa manuaalisesti. http://www.wpuhelin.com/windows-phone-8-1-uusi-kauppa/
   

Jaa tämä sivu