1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Samsung Ativ S Windows 8.1 update

Viestiketju Windows Phone -osiossa. Ketjun avasi Ezzet 04.11.2014.

 1. Ezzet

  Ezzet Regular member

  Viestejä:
  866
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Windows Phone 8.1 Update tuli puhelimeeni eilen ja päivitys kesti useita tunteja. Sinä aikana ainoastaan näytön "rattaat" pyörivät mutta muuten ei etenemistä voinut todeta mistään. Yllättäen laite sitten heräsi ja ilmoitti tekstillä kiitokset siitä, että jaksoin odottaa. Nyt laite toimii muuten hienosti ja moitteetta. Toki pin-koodin se kysyy pari kertaa käynnistettäessä mutta se ei haittaa. Toivottavasti muutkin tämän harvinaisen puhelimen omistajat "jaksavat odotella". Samsungin sivustoilta ei tietoa päivityksestä ainakaan tänään vielä löytynyt.
   
  Ketola kiitti tästä.
 2. Ketola

  Ketola Turned ninja Ylläpitäjä

  Viestejä:
  1,244
  Kiitokset:
  101
  Pisteet:
  78
  WP8.1-päivitys on tosiaankin kestänyt toisinaan todella kauan. Tuo riippunee siitä, kuinka paljon sovelluksia ja muuta dataa puhelimessa on. Esim. Lumia 920:n päivitysen kanssa sai olla sormet ristissä, mutta L520:n kanssa ei mitään ylimääräisiä sydämentykytyksiä tullut, vaikka jonkin aikaa päivityksen asentuminen silläkin kesti.
   
  Ezzet kiitti tästä.
 3. Ezzet

  Ezzet Regular member

  Viestejä:
  866
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Pitää paikkansa! Palautin puhelimen tehdasasetukset ja valitsin sitten vaihtoehtoisesti myös vanhojen asetusten/ohjelmien palautuksen ja laskujeni mukaan aikaa kului kaikkiaan 8 tuntia, ennenkuin puhelin oli "normaalitilassa". Säätöjä piti tehdä vielä aikamoinen määrä tuonkin jälkeen. Heikkohermoinen olisi vienyt laitteen jo huoltoon tuossa vaiheessa. Onkohan Lumia-puhelimilla sama tilanne? Uusi kokemus kuitenkin, koska android-laitteet toimivat vastaavassa tilanteessa huomattavasti jouhevammin.
   
 4. Ketola

  Ketola Turned ninja Ylläpitäjä

  Viestejä:
  1,244
  Kiitokset:
  101
  Pisteet:
  78
  Ohhoh. En noin pitkistä päivitysajoista ole kuullut. Useamman tunnin kestoja on tullut vastaan, mutta kahdeksan tunnin päivityksessä olisi itsellänikin usko ollut koetuksella.
   
 5. Taeco

  Taeco Active member

  Viestejä:
  483
  Kiitokset:
  134
  Pisteet:
  53
  Sekä 920 (kolme kappaletta päivitin) että 1520 päivittyivät n. puolessa tunnissa ihan ongelmitta.
   

Jaa tämä sivu